Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarq34

Jaka siłownia w Krakowie?

Polecane posty

Gość Jarq34

Witam, Zastanawiam się nad wyborem siłowni w Krakowie. Co możecie polecić? Zależy mi na możliwości ćwiczeń wcześnie rano (6-8) i późnym wieczorem (21-23). Pozdro

Gość JurekDrz
Ja mogę polecić Pure. Otwarte od 6:30 do 23 (o ile pamiętam). Moje wrażenia są w większości pozytywne. Chodziłem tam przez ponad rok niestety z powodu zmiany miejsca zamieszkania byłem zmuszony zrezygnować :( Mialem tam bardzo blisko i bywałem prawie codziennie w godzina porannych lub pożnym wieczorem. Zachęciło mnie darmowa wejściówka i ogólnie o cennik. Pozdrawiam.

Gość seba27
Ja również polecam Pure. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem karty Platinum z Bonarki w Krakowie i jestem bardzo zadowolony (Ja jestem szczęśliwym posiadaczem karty Platinum z Bonarki w Krakowie i jestem bardzo zadowolony. Fakt, że popołudniami może być trochę tłoczno, ale taki to już urok tych sieciówek. Na ceny nie mogę narzekać, bo się nie zmieniły odkąd zacząłem, a w umowie jest gwarancja zachowania ceny pod warunkiem utrzymania ciągłości członkostwa (już raz przedłużałem i cena została ta sama, chociaż normalnie cena poszła kilkadziesiąt zł do góry, więc warto czekać na promocję). Z racji karty Platinum korzystałem już z ich siłowni w całym Krakowie i kilka razy w Katowicach i trzeba powiedzieć, że wszędzie trzymają poziom OK - może dziewczyny przy ladzie nie zawsze są super kumate, ale o trenerach złego słowa nie powiem (zawsze mili i pomocni, chociaż potem zaproponują trening personalny - ale muszą się wykazywać, żeby zatrzymać pracę, więc nie winię). Ja jestem ogólnie zadowolony i polecam! ). Fakt, że popołudniami może być trochę tłoczno, ale taki to już urok tych sieciówek. Na ceny nie mogę narzekać, bo się nie zmieniły odkąd zacząłem, a w umowie jest gwarancja zachowania ceny pod warunkiem utrzymania ciągłości członkostwa (już raz przedłużałem i cena została ta sama, chociaż normalnie cena poszła kilkadziesiąt zł do góry, więc warto czekać na promocję). Z racji karty Platinum korzystałem już z ich siłowni w całym Krakowie i kilka razy w Katowicach i trzeba powiedzieć, że wszędzie trzymają poziom OK - może dziewczyny przy ladzie nie zawsze są super kumate, ale o trenerach złego słowa nie powiem (zawsze mili i pomocni, chociaż potem zaproponują trening personalny - ale muszą się wykazywać, żeby zatrzymać pracę, więc nie winię). Ja jestem ogólnie zadowolony i polecam!

Gość Jacqueline86
No to wejdź sobie na wyszukiwarkę zajęć i klubów sportowych FitPlanner. Masz tam grafiki zajęć od razu z podanymi godzinami, co gdzie, o której u kogo itp. to sobie wybierzesz odpowiedni klub w odpowiednich godzinach dla Ciebie :) Podaję link do wyszukiwarki: https://www.fitplanner.pl/silownia/krakow

Z tego co się orientuje to w tygodniu np. Energym jest otwarty do 23, chyba od 6. Ja chodzę tam na zajęcia fitness wieczorami i nigdy nie widziałam na siłowni jakichś mega tłumów, więc spokojnie można ćwiczyć bez presji, że ktoś czeka na swoją kolej. ;) Ja akurat chodzę na Wrocławską, drugi oddział mają na os. Kolorowym, więc nie wiem gdzie dla Ciebie byłoby lepiej. Poczytaj sobie o nich na stronie, może akurat się zdecydujesz: http://www.energym.com.pl/

Ja też bardzo długo szukałem jakiegoś sensownego miejsca do ćwiczeń w Krakowie. Chciałem płacić niewiele, ale mieć bardzo szeroki wachlarz możliwości. Udało mi się w końcu trafić z polecania do sieciówki Fitnes Platinium. Byłem już kilka razy i to jest właśnie to, czego szukam:) Za 50 zł mam karnet i mogę go wykorzystać w całym mieście. To dla mnie bardzo wygodne. Zobaczcie sami: http://mogilska.fitnessplatinium.pl . W dodatku trenerzy są profesjonalni i wyrozumiali.

Ja też przez długi okres czasu szukałam odpowiedniego miejsca i wtedy koleżanka poleciła mi siłownię i fitness w Atlantic https://atlanticsports.pl/. Generalnie super miejsce, fajny klimat i kadra trenerów personalnych, którzy pomagają i motywują jak tylko mogą a był z tym u mnie spory problem :) Dodatkowo w swojej ofercie mają też squasha, zumbę i zajęcia dla dzieci.

Gość Barbara

Bardzo polecam siłownie My Fitness Place w Krakowie. Jest kilka punktów, to sobie możesz wybrać dogodną lokalizację. Jest kolo lotniska, na puszkarskiej, dymytra, szlak 67, 77, jeszcze gdzieś i teraz 2 nowe sie otwierają na mogilskiej i wadowickiej. Mają zajebi** sprzęt i instruktorów. Niedługą sa też dni otwarte. Jakoś pod koniec miesiąca od 26 do 30 bodajże.