Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

myslicie, że to pomoże? może faktycznie jest tak jak Lou_ napisała, że całe kafe jest zahakowane..

ja sie na tym nie znam. sprawdzilam dysk antywirusem i niczego nie znalazl.. sprobowac mozna :) tylko reszta dziewczyn niech tez tu trafi :D

i tu sie normalnie dodaja posty.. dziwne.. moze tam juz za duzo stron bylo i zaczelo wariowac? przeladowane..?

Nie wiem co jest przyczyną...Ale niestety topik od jakiegoś czasu nawalał:D

Gość gość
Tu atamta, nie loguję się bo nie wiem o co tu chodzi... Jak M wróci z pracy to przeskanuję kompa choć nic się chyba nie dzieje a antywirusa mam dobrego raczej...

Gość Tuj
Witajcie dziewczyny, Weszłam na naszą pocztę, bo niczego nie widać na naszym starym topiku, za to pojawił się nowy :). No i widzę, że jakaś "bomba" wybuchła :). Skanuję sobie kompa na wszelki wypadek, ale nie sądzę żeby to był atak hakerski - raczej potężne kłopoty z serwerem spowodowane zmianami, które Kafeteria zdecydowała się wprowadzić (nowa szata graficzna itp.). No zobaczymy, najwyżej się gdzieś przeniesiemy, w końcu kaffe to nie jedyne forum na świecie :o. Przyszła mama - masz chyba najmniejszy brzuszek z nas wszystkich :). Pozdrawiam!

Ja nie sądze,że to hakerzy ale nikogo nie zmusze żeby tu pisał :D

ehh sie zrobiła akcja ..ale mnie sie tez wydaje ze to nie jest atak hakerski bo wkoncu co na kafeterii mogloby skusic potencjalnego hakera?? forum na temat ciazy i macierzynstwa? nie wydaje mi sie.. no ale przeczekajmy i na wszelki wypadek posprawdzajcie komputery. u mnie po kilkukrotnym skanowaniu niczego nie wykrylo.. bądzmy dobrej myśli :)

Gość Tuj
KMM - no jak to co mogło skusić hakera? Galeria brzuchów ciążowych :D jeśli to fetyszysta; zdjęcie kota, który rozkosznie przycupnął na dywanie (jeśli to zoofil) oraz przypadkowe zdjęcia telefonów, sprzętów w mieszkaniu itd jeśli to złodziej typujący przyszłe miejsca kradzieży :D. Albo później będzie nas szantażował, że jeśli nie będziemy mu dosyłać dalszych porcji "fetyszowych" zdjęć brzuchów po porodzie, to te udostępni kiedyś u naszych dzieci w szkołach :D. No opcji jest mnóstwo, a jedna bardziej absurdalna od drugiej ;). Jest tylko jedna bardziej prawdopodobna - przy logowaniu musisz podać e-mail. Przy zakładaniu e-maila natomiast - jakieś swoje dane. A są firmy, które handlem danymi się zajmują (właśnie po to, żeby firmy mogły nas spamować reklamami itd, z tego mają kasę). Ale tak jak pisałam wcześniej - podejrzewam, że to informatycy kaffe majstrują przy serwerze a nie jest to jakiś zmasowany hakerski atak.

Gość LouBezLogowaniaDzis
Ja również się nie loguję.Dobra... przeskanowałam sobie kompa 5 razy... Daniel wróci to mi trzaśnie jakiegoś antywirusa profesjonalnego... K_M_M nie wiem czemu cię to dziwi ;-) definicja hackingu się kłania... chodzi o to by wyłapac zalogowanych uzytkowników ze stałym IP, zmusić ich komputer do udzielenia jaknajwięcej informacji o osobie, a po co? Po to by zczytywac hasła jakich używasz i za ich pomoca opróżnić Twoje konto bankowe. To najczęstszy powód. A jakie forum padnie ofiarą hackingu to już zupełnie nie ma znaczenia, przecież każdy ma komputer, używa haseł, parwie każdy ma konto bankowe. nie bądźcie naiwne i nie tłumaczcie sobie tego tak głupio, ze forum o macierzyństwie. Moj komputer został kiedyś zawirusowany podczas kupna nowej zmywarki do kuchni (zalogowana na forum pytałam która zmywarka najlepsza) hakerzy dobrali się do mojej kamerki i wysłali mi zjęcia które zrobili wirtualnie jej własną kamerką. Nawet nie wiedziałam że od paru dni ktośmnie podsłuc***e i podgląda. Od tamtej pory mam kamerkę zaklejoną i nie klikam bezmyślnie nieznanych linków ALE to nie zapobiegnie atakowi jakiemuś idioty który w ten sposób się bawi, albo nas okrada. Wbrew pozorom bardzo łatwo jest okraśc nasze konta bankowe i jest na ten temat mnóstwo reportaży, filmów w necie. Można ząłożyć nowy wątek na w ogóle osobnej stronie i osobnym forum - tak jak kiedyś mówiłam - ale i to nie pomoże jak ktoś się uprze... Pisałam do administracji kafe i koleś odpisał mi że otrzymali podobnych zgłoszeń dziś dziesiątki i postarają się jaknajszybciej rozwiązać sprawę ale możliwe ze bez wyczyszczenia całej kafe się nie obejdzie. A tłumaczenia niektórych z Was są po prostu śmieszne, bez urazy - ale są wątki po 13342 stron i "nic" się nie dzieje - w sensie ze sie nie zacina, tak jak nasz. Odpisałam już na poczcie - na logikę - gdyby konkretnie mój komputer się zawirusował to nie byłoby na kafeterii akurat napisane, ze jest atak :-D Nie wiem czy się przyjrzałyście co się wyswietliło małą czcionką na górze jak chciałyście dodać posta do starego topiku... Apeluję o rozwagę. Lepiej pięc razy niepotrzebnie niż raz za późno. Lou

Gość LouBezLogowaniaDzis
No oby Truj było tak jak mówisz. Mnie od razu na nogi ten napis postawił ;-)

Gość Tuj
Lou - ja się na tym nie znam :P, na wszelki wypadek się nie loguję, to co piszesz mnie przeraża :D, ale apeluję: JEŚLI KTOŚ WŁAMIE SIĘ NA MOJE KONTO BANKOWE, NIECH MI UPRZEJMIE UZUPEŁNI DEBET!!!!

Gość LouBezLogowaniaDzis
Podpisuję sie pod prosbą Truja. Mam chyba ze 20 zł w plecy ;-D Kurde wierz mi jaka ja byłam przerażona jak dostałam swoje zdjęcia z własnej kamerki parę lat temu ;-D Teraz się śmieje ale myslałam ze mi serce w poprzek stanie ;-D

Gość gość
Teraz piszemy tu.

Gość gość
... albo i nie. ;-D

Gość gość
jak nie tu to wcale, bo tam nic nie widać

Gość gosc98765678987
makabbbrrra z tamtym tematem

Gość LouBezLogowaniaDzis
Dziewczyny Jestem w trakcie tworzenia nowego forum lipcówek na innej stronie z wymaganym hasłem. Do jutra powinno śmigać. Jeśli jesteście zainteresowane piszcie na poczcie lipca albo do mnie na fola_, każda która bedzie chciała na pewno bedzie mogła dołączyc. A jesli nie, to zostaniemy tutaj, chociaż andal uważam to za nienajlepszy pomysł. Dajcie znać ;) Lou

Gość Tuj
Moje zdanie jest takie: kafeteria BYŁA jasnym, przejrzystym i prostym w obsłudze forum. Odkąd zaczęli przy niej kombinować, użytkowanie jej jest upierdliwe. A w końcu chodzi o to, żebyśmy sobie mogły poplotkować bez szragania nerwów niewyświetlającymi się czy zaginionymi postami, wszystko jedno czy forum nazywa się kafeteria, bocian, ovufriend czy inne. Grunt, żeby było proste i przejrzyste.

No dobra, zaloguję się, zobaczymy. Inne topiki działają tylko nasz amba zżarła. Ja Wam mówię, to jakaś wredna pomarańcza ;) Byłam u lekarza, zostawiłam kupę kasy dzisiaj - stos badań... Miałam usg :) Bobas nie chciał ładnie się pokazać a i to usg kiepskie więc foty nie mam ale wiem, że wszystko dobrze a klejnoty między nogami zaprezentował w całej okazałości bezwstydnik jeden! Waga 2,3kg więc spory byczek już. Mam teraz więcej odpoczywać i leżeć bo szyjka już się skróciła, rozwarcia na szczęście nie ma. Jeszcze 3 tyg. mam brać leki i jak to mój gin stwierdził - daję pani 4 tygodnie :) Tak więc mogę być czasem czerwcówką :) Nie obrazicie się? ;D

Gość LouBezLogowaniaDzis
Staram sie je uprzejrzyścić. Jeśli chcesz Truj, to się zaloguj na tym nad którym ja teraz pracuję, dostaniesz admaa i zrobisz wg uznania bo mi cięzko wszystkim dogodzić ;-)

już nie wybrzydzajmy :) wszystko będzie lepsze.. byleby sie nie zacinalo i byleby nie bylo takich akcji jak tutaj...:)

Hej Jestem po wizycie wszystko dobrze Miałam ktg :)Na te uciski mam brać aspargin,albo magne b6.Majeczka waży 2600 :D(32TC+4)Powiedziała,że raczej nastawić się na 38 tc,że urodze Uwaga Uwaga!Córcia obróciła się główką w dół Pisałam na poczcie ale nie wiem czy czytałyście:P

No nieźle Misia! A ja myślałam, że mój Igorek jest duży! Jestem ciekawa która z nas pierwsza urodzi, to już tak blisko ;) Kogo obstawiacie? Bo ja siebie ha ha!!!! ;)