Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

misia jak na 33 tydzien to duzo wazy ta twoja kruszynka..:) moj w 34 teraz wazy lekko ponad dwa kilo.. aqle moj to chyba cud bedzie jak faktycznie dobije do 3 kilo:P ** atamta- niewazne kto. wazne zeby szybko, bezbolesnie i dzidziusie zeby zdrowe byly :)

Atamta termin mamy ten sam 16.07:) Mi powiedziala koniec czerwca poczatek lipca:D Moze w ten sam dzien???Ale chyba Ty pierwsza:P

Atamta termin mamy ten sam 16.07:) Ginka mowila,ze koniec czerwca poczatek lipca:D Ale zobaczymy:)

Gość LouBezLogowaniaDzis
Dobra laski słuchajcie jest tak ;-D Jak coś wam się na tym nowym forum nie wyświetla to nie gorączkujcie się - niestety jest tak ze żebyście Wy mogły pisać ja musze akceptować wasze nicki. Zaakceptowałam jak na razie każdą kto chciał jest nas na razie 5 ale tylko ja i KMM piszemy :-D także nie denerwujcie sie - do jutra na sto procent wszystko już bedzie zrobione, jesli amcie jakies sugestie to oczywiscie dawajcie, jesli ktoś chce pomóc mi w tym bałaganie to niech też pisze, wszystko wyjaśnie jak coś ;-)

fajne jest to nowe forum.. bedziemy mialy troche prywatnosci i spokoju.. i raczej nic sie juz nie bedzie zacinalo..:) spróbujcie na nie wejsc i same ocencie :)

Ale się czasem zdziwię jak do 16 lipca się dokulam!!! Ja jestem za głupia dziewczyny... nie umiem się zarejestrować na to nowe forum :(

Gość LouBezLogowania
atamta odpisałam Ci na maila. Te ktore wczesniej nie mogly - odświezcie sobie, juz powinno byc ok ;)

Nadal nic nie kumam, zarejestrowałam się a pisze, że nie mam uprawnień :(

Gość LouBezLogowania
Juz wszystko ogarniete. Na poczie wskazówki. Jest to proste jak budowa cepa ( teraz już tak :D)

Kurcze nie ukrywam,ze na kafeterii jest lepiej.Przyzwyczajenie. Ale jak Was tu nie bedzie to bede tam gdzie Wy!