Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rekturacja UW

Polecane posty

Gość gość

ja wiem że to już na pewno było, ale nie mam czasu, żeby szukać, baardzo proszę o pomoc to meega ważne dla mnie, bądźcie ludźmi :)) skopiowane z zapytaj.com.pl: siemanko, bardzo bardzo Was proszę o pomoc. jak obliczyć punkty na UW? wiem, że to już było, ale nie mogę dojść z tym do ładu- może jestem debilem, może! otóż: język polski: waga 15 %, poziom podstawowy czyli 0,6 i mój wynik: załóżmy 70 %. i teraz mój największy problem. jak to się liczy?! jeżeli wymnożę to tak: 0,15x0,6x70 no to spoko. ale jeżeli załóżmy, że wszystkie przedmioty zdam na 100% to jest to oczywiste, że wynik końcowy powinien wynosić 100% a tak nie jest! na Boga pomocy!. wszystko by się zgadzało gdybyśmy do obliczeń nie braki różnicy między poziomem podstawowym (0,6) a rozszerzonym (1,0) no ale tak nie może być, bo wtedy nie byłoby żadnej różnicy pomiędzy podst. a rozsz. ok. może jestem tępy, ale pomóżcie mi, proszę.

Gość gość
o ile sie nie mylę, to powinieneś liczyć 0,15x0,6x70 i nie nie wyjdzie Cu 100 % taki wynik osiagniesz przy rekrutacji, jezeli zdasz wszystkie wymagane przedmioty na poziomie rozszerzonym na 100%

Gość gość
Wybierasz się na studia na UW, ale nie potrafisz wykonać prostego działania?

Gość gość
wiesz, dla niektorych ( humanistow) moze to byc skoplikowane.. A ty zamiast udzielic pomocy wolisz wysmiac go... zapewne jestes juz dorosłym czlowiekiem ale glupim jak but... ach to polskie spolcznesto nic nie pomoze, a wrecz przeciwnie zrobi wszystko by drugij osobie zaszkodzic, wstyd mi was

Gość gość
gosc powyzej... nie udzielaj sie w rozmowach jezeli nie chcesz sluzyc pomoc.. wredne ludziska, ktorzy siedza samotnie w domu i nie maja co robic, tylko dogryzac innym ludziom

Gość gość
Mylisz się kolego. Także jestem tegoroczną maturzystką i mimo, że sama mam umysł humanistyczny to jakoś obliczenie wyniku z matury nie sprawia mi trudności. Trzeba tylko przeczytać ze zrozumieniem co należy obliczyć po kolei. Przypomnę jeszcze, że na maturze z matematyki były dużo bardziej skomplikowane działania więc jakim cudem ją napisałeś skoro nie znasz podstaw jakimi są mnożenie i procenty?

Gość gość
taka mloda a juz pełna zawisci.. Dam Ci rade, jak bedziesz miala okazje pomoc drugiej osobie to rob to.. Wiesz na studiach nie raz bedziesz potrzebowala pomocy( o ile pojedziesz na studia) od innych studentow.. tam nie ma takiego nasawienia( o jak sie on dostał na studia nie umiejąc tego i tamtego... tam sie po prostu pomaga)

Gość gość
to chyba nie studiowalas/es na UW :o wyscig szczurow i jesli na poczatku nie znajdziesz z kims wspolnego jezyka to mozesz zapomniec o pozyczaniu notatek i innych

Gość gość
widzisz, zalezy kto i z jakim nastawieniem przychodzi na studia.. ja zawsze sluze pomocom i dostaje to samo w zamian.. wiec jak umiem i potrafie komus pomoc to nie wysmiewam drugiej osoby tylko jej pomagam

Gość gość
pomoca*

Gość gość
znajdzie sie ktos kto by odp?