Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szmaszing29

UMÓWIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ Z INTERNETU :/...

Polecane posty

Gość Szmaszing29
wiecie co.leje na nią.jak by jej zależało to by w koncu sama napisała nie?

Gość Huragan Katrina
Pewnie już dawno Cię olała i nawet jak Ty napiszesz to esa usunie i zostawi bez komentarza :)

Gość julitkrewzx
nasikaj na nią,bedzie zadowolona.wiesz jak ona sie musi czuc>?

oczywiscie dlatego pisala zebys ty pierwszy napisal, olewaj ludzi, ciebie tez oleja. Napisz jak jest, ze czujesz sie przy niej za niski i nie odpowiada ci to w kram. A na drugi raz szukaj karlicy a nie kobiety.

oczywiscie dlatego pisala zebys ty pierwszy napisal, olewaj ludzi, ciebie tez oleja. Napisz jak jest, ze czujesz sie przy niej za niski i nie odpowiada ci to w kram. A na drugi raz szukaj karlicy a nie kobiety.

to ile ty masz wzrostu :O jesli jej nie przeszadz ze jests taki maly to daj jej szanse. nie przekreslaj jej tak szybko. moze miala gorszy dzien. spotkajcie sie jeszcze raz. a jak znow bedzie zle to juz nie rob jej wiecej nadziei

Gość KutafonekOzorek
NASIKAJ NA NIĄ.

Gość KutafonekOzorek
NASIKAJ NA NIĄ.

Gość gość
tak,dokładnie. Do mnie tez podbija nizszy facet. Ma tak ze 170 ja mam 175. I tez raczej nie pisze itp bo wole,zeby on do mnie przestal pisac,bo mu nie chce robic przykrosci

Gość Szmaszing29
a moze ona tylko tak na sile chce kontynuowac kontakt nasz?

Gość Marktwain
nie ma co się brać za grubaski, szczupłe dziewczyny są takie bo potrafią o siebie zadbać,nie tylko dieta ale głównie sport. Humor mają dobry bo dobrze się czują w swoim ciele, nie to co grube. Niestety gorzej z wiernością, ale tu sprawdza się myśl: "Lepiej jeść tort z kolegami niż goowno samemu" Niech ta myśl będzie przewodnia dla wielu tu obecnych.Rok ciężkiej pracy nad swoim wyglądem zmienił moją koleżankę z 3/10 na 9/10. Teraz przebiera w facetach jak w ulęgałkach.

a ja myśle, ze ona chciała sie bardzo Tobie spodobac i sie tak wystroila ze je wyszlo, uzyła za duzo nabłyhsczacza i jej włosy przetłuscilo, i myslala ze w sukience bedzie fajnie wygldac. nastepnym razem sie ubierze lepiej i nie przesadzi

Gość gość
....

Gość Zestaw do lewatywy
Ja ogólnie odradzam spotkania z netu, bo w necie szukają brzydale co nie mogą liczyć na partnera w normalnych okolicznościach

Gość gość
facet karakan 170 cm a śliczną modelke by chciał...ona się też pewnie takim kurd*plem rozczarowała, sam jesteś przecietny i w dodatku masz już swoje lata więc może zejdz na ziemie

Gość Szmaszing29
Wiem, ze jestem wypierdkiem mamuta ale dobrze gotije na gazie. Mam tez problemy ze wzwodem ale potrafie prowadzic dowc*pna konwersacje. W sumie niezly ze mnie gosciu.

Gość Szmaszing29
Co zescie sie tak p************i do mojego wzrostu? Moim rekom to nie przeszkadza to i czemu mialoby jakiejs d*pencji?