Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame Cebulka

Nie mam nikogo...

Polecane posty

Gość Madame Cebulka

Nie mam już nikogo...chcę zniknąć z tej planety

Kocham go naprawdę go kocham jak żadnego innego nigdy nie pokocham :( czuję to...nigdy nie spotkam juz takiego faceta, bede samotna do smierci (

w kazdym nowo poznanym facecie szukam exa, chciałabym by wyglaał tak samo, zeby mial taki sam charakter :( niestety to nierealne :( moge byc z nim tylko w snach, tylko w myslach, marzeniach i wspomnieniach :( nie chce mi sie życ :(

Samotność to straszna rzecz. Wiem , o tym dobrze . Gdy poszłam do liceum ,nie miałam przy sobie żadnego znajomego. Nieśmiała , niepewna siebie nie mogłam odnaleźć się w nowej sytuacji . Cały czas udawałam ,że jest w porządku. Najgorsze były przerwy... W końcu zbliżyłam się do kilku osób, jednak zajęło mi to bardzo dużo czasu. W każdym razie , chciałam Ci powiedzieć ,że w życiu wszystko się zmienia . Nie możesz mówić , ze nikt Cię nie lubi ,może nie dałaś się poznać innym ludziom . Jeden jest przebojowy drugi spokojny , towarzyski lub typ samotnika , ale nie wierzę że nie ma ani jednej osoby , z którą fajnie Ci się rozmawia . Trzeba myśleć pozytywnie, ja ciągle się tego uczę .

Sa takie osoby, ale ostatnio mamy coraz gorszy konatkt :(

To może warto znaleźć sobie środowisko , w którym można poznać nowych ludzi . Nie mówię,żeby od razu zrywać stare znajomości czy przyjaźnie , ale być moze odpoczynek od siebie dobrze by zrobił. Są różne ciekawe miejsca . Wprawdzie pochodzę z małego miastecza ,ale wyobrażam sobie że w wiekszym są większe możliwości.:) Np. klub fitness czy kurs tańca . Ja np. bardzo chętnie zapisałabym się na boks :D

Gość Zestaw do lewatywy
Tęgi problem, zgłoś to do sprawy dla reportera, zajmą sie priorytetowo