Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bart Simpson!

Forum wróci wkrótce do normy, bądźcie cierpliwi forumowicze

Polecane posty

Gość Bart Simpson!

Wszystkie uwagi wpisujcie do działu redakcyjnego http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=6 czytają wszystkie postulaty ;) pożaliłem się, że niezarejestrowany wpisany nick trzeba znów wpisywać, gdy odpowiadamy na własny temat i ...znów jest jak dawniej, strona'' zapamiętuje'' go ;) Moj drugi postulat dotyczył spamu...by zamiast niego były kody reCaptcha w przypadku długich tekstów...i są kody, ale jeszcze nie działają jak trzeba bo wywala nadal spam :D Mam nadzieje, ze wkrótce zmienią spis tematów i tło na mniej rążący kolor :classic_cool:

Gość gość
w d***e mamy to forum

Gość gość
No i jeszcze minusem jest to, ze nie można dodawać zdjęć w stopce.

Gość gość
a ty kto modek ? moze by ktos z was zacząl z nami rozmawiac a nie robia co im sie podoba, przeciez to uzytkownicy napędzają forum = reklamy = kasiora

Gość gość
Odniechciewa mi się już siedzieć na tym forum. To nie to samo co było kiedyś;(

Wiele osób chciało by byly wiadomości prywatne ale na to chyba nie pozwala skrypt forum...albo nie ma komu zapłacić by to zrobił. Avatary mogłby być, na forum o2 istnieją a to ten sam skrypt co tutaj.

Gość julka19xx
dzis się załamałam jak zobaczyłam co zrobili z forum, padaka jakaś, co to ma być? Odechciewa mi się pisać. Do tego ta zwalona reklama nike co jak oglądam z daleka ekran w powiekszeniu 150% to zajmuje 80% i nie da się jej wyłączyć.To chyba antyreklama.

Gość julka19xx
dzis się załamałam jak zobaczyłam co zrobili z forum, padaka jakaś, co to ma być? Odechciewa mi się pisać. Do tego ta zwalona reklama nike co jak oglądam z daleka ekran w powiekszeniu 150% to zajmuje 80% i nie da się jej wyłączyć.To chyba antyreklama.

Gość julka19xx
sorry za powtarzanie się, to nie moja wina że nawet nie da się nic napisać normalnie bo ciągle się strona ładuje.