Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatusek

On szybko dochodzi..

Polecane posty

Gość kwiatusek

Hej, mój problem polega na tym że mój chłopak szybko we mnie dochodzi, denerwuje to za równo jego jak i mnie. Gdy robię mu dobrze ręką to potrafi długo, ale jak we mnie wejdzie to wystarczy kilka ruchów i on już kończy. Próbowaliśmy już tak że najpierw mu robie dobrze ręką, później dość długi odpoczynek zanim się mu podniesie i wtedy wchodzi we mnie ale to nic nie daje, tak samo jak przerywanie gdy czuje że zaraz skończy żeby ochłonął i po chwili znowu. Może to moja wina bo mi naprawdę trochę trzeba zanim dojde, nawet czasem czuje że już za chwilę a jednak nie mogę ;/ może to jednak ze mną jest coś nie tak.. Dodam że obydwoje nie dawno zaczeliśmy współżycie, ja jestem jego pierwszą i on moim pierwszym. Potrafi ktoś mi pomóc, coś doradzić ? Pozdrawiam.

Jak to ktoś mądry powiedział ...-nikt nie mówił,że będzie kolorowo!Popatrz na zwierzęta wśród nich żadne nie patrzy na długi namiętny seks tam tylko ma dojść do zapłodnienia tak samo u ludzi! Tylko,że ludzie zaczęli czerpać z tego aktu satysfakcję i powstał wymieniany przez ciebie i nie tylko problem. Z drugiej strony co ma powiedzieć facet,którego kobieta dochodzi po 5 minutach,a on może np 20-30 minut to działa,w dwie strony