Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michigen11

65kg, 8kg do zrzucenia, jak najszybciej!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny, odchudzam się już od stycznia, obecnie ważę około 65kg, chudnąć jest coraz ciężej. Potrzebuje wsparcia :) Jest tu ktoś kto ma podobny cel??

Gość szczupla na lato
witaj, trzymam za cb kciuki:* ja odchudzam sie od marca bylo 70kg przy 160 wzrostu Prez dwa miesiace spadlo mi 9kg. Teraz waze 62kg bo kg mi przybylo:(:( celo 55-58kg

Gość weronika2013
ja także trzymam kciuki, ja wagę mam spoko, ale brzuch trochę zaduży

Dzięki dziewczyny, przyłączycie się do mnie? Razem będzie łatwiej. Wcześniej pisałam na innym temacie, ale się skończył. Postanowiłam sama coś założyć i licze ma dobre towarzystwo :)

Gość szczupla na lato
moge sie dolaczyc w sumie potrzebuje wsparcia bo dopadl mnie wilczy apetyt:( a to nie dobrze:(:( jutro chyba sprobuje herbaty no-appetite albo extra slim jesli kupie:) bo chociaz biegam to i tak kiepsko mi idzie czy to mozliwe ze od biegania moge miec wiekszzy apetyt?

Gość Anikka1309
Hej!ja tez sie odchudzam od stycznia wtedy wazylam 68 teraz 62 jeszcze mam 2 kg do zrzucenia

Gość katarina1155
Do szczupla na lato jak tak szybko zgubiłaś tyle kg?

Gość Anikka1309
Szczupła na lato bardzo dużo schudlas jak na 2 msc,co robiłas bo coś mi sie wydaje ze lekko przegielas.

Gość Anikka1309
Szczupła na lato bardzo dużo schudlas jak na 2 msc,co robiłas bo coś mi sie wydaje ze lekko przegielas.

Gość szczupla na lato
moja wymyslona dieta unikalam slodyczy, gazowanych napoi, do 3l zielonej herbaty, warzywa owoce, nie jadlam od 16, w ciagu dnia duzo chodzilam czasem rower, wspomagalam sie tabl slim green

Gość Anikka1309
Szczupła na lato -trochę przegięcie z tym twoim odchudzaniem jojo gwarantowane

Gość szczupla na lato
anikka tak myslisz?

Szczupła na lato mnie też dopadł dziś wilczy apetyt, nawet nie bede pisać co zjadłam bo dużo tego było :( Podłamałam się... Potrzebuje wsparcia dziewczyny. Schudłam już dużo i bardzo się boje żeby kg nie wróciły. Od jutra znowu dieta... Od biegania wiekszy apetyt?, chyba raczej nie

Gość szczupla na lato
no ja tez boje sie ze jak nie wezme sie w garsc to wroce do tych 70kg a tego niechce

Szczupła na lato wcale nie musi być jojo ale musisz sie pilnować. Ja zresztą też bo też szybko schudłam...

Gość szczupla na lato
Michigen11 nie poddamy sie szkoda bybylo naszej ciezkiej pracy zobaczysz damy rade:*:*:*

Gość Anikka1309
Szczupła na lato poprostu organizm dopomina sie o jedzenie czyli o energię która spalasz w ciagu dnia.Dlatego zaleca sie jedzenie 5 posiłków dziennie mniej wiecej co 3 godziny.

Szczupła na lato super wynik :), 8 kg nie jest tak łatwo przytyć, damy rade. Dziś zaliczyłam duża wpadke, ale jakoś tak pogoda mnie zdołowała i pare osobistych spraw. Od jutra bedzie lepiej. Chce teraz jeszcze przez ok 2 tygodnie stosować bardziej restrykcyjną diete, mam nadzieje zejść, do 62kg potem już bardziej ulgowo, moj cel to 57kg :D

Anikka my to wszytsko wiemy, 5 małych, zdrowych posiłków. Na mnie nie do końca to działa :(

Gość szczupla na lato
Michigen11 akurat masz racje.. w tamtym roku probowalam sie odchudzac jedzac piec posilkow dziennie ale na mnie to nie podzialalo. Dopiero moja tzw metoda pozolila mi schudnac te 8kg:):):*:* nawet mamy podobny cel:*:*

Gość gość
moja metoda rano kawa potem kefir lub jogurt z zieleniną i ziołami żadnych owoców, słodyczy, makaronów, pieczywa, mięsa! to działa szybko

Gość szczupla na lato
do gosc i nic wiecej?>

Gość szczupla na lato
Michigen11 ja bardzo chetnie

Gość gość
woda, jogurt naturalny lub kefir tak kilka dni waga momentalnie spada przy okazji jelita się oczyszczają

Gość weronika2013
ja się przyłączam, ja także potrzebuje wsparcia.

Gość weronika2013
ja niby jestem szczupła, ale jem słodycze i z tego powodu mam brzuch, ale nie potrafię sobie odmówić czegoś słodkiego i chciałabym zacząć się ruszać, ale brak mi motywacji

Gość szczupla na lato
kolorowych snow papatki do jutra dziewczyny oczywiscie wsparcie najwazniejsze:*:*:*

Szczupła na lato i weronika super że jesteście ze mną :) Damy radę. Ja dziś miałam doła, ale już mi lepiej, uda się, wiem to :) Weronika jeśli chodzi o ruch to napisze tak, mi najczęsciej się nie chce ćwiczyć ale ćwiczę. Dziś poćwiczyłam nawet z pełnym żołądkiem było ciężko, ale dałam rade i Ty też dasz rade. Najważniejsze to zacząć. Do gościa czyli życie o samym kefirze?? Hm to nie dla mnie próbowałam, 2 dni to max ile wytrzymałam. I wcale tak duzo sie nie chudnie. Więcej schudłam jedząc samą kasze jaglaną, miałam dużo energii i lepiej się czułam