Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michigen11

65kg, 8kg do zrzucenia, jak najszybciej!!!

Polecane posty

Gość szczupla na lato
dziewczyny ale tu cicho:) na kolacje 5 chrupkich na to salata, ser z czosnkiem, pomidor pozniej bieganie i kubek forever herbaty trzymam za was kciuki dziewczyny buziaki:*:*:*:*

Ja dziś na obiado-kolację dwa kawałeczki smażonej rybki, pomimo diety w-o. Ale tak jak pisałam dla zdrowia jej nie stosuję, więc nie podchodzę to tematu fanatycznie. :)

Gość szczupla na lato
bieg zaliczony dzis 30 min mi smakuje ta herbata bo nie mam aktualnie zielonej herbaty....

Gość szczupla na lato
witajcie dzis na sniadanie 4 chrupkie pieczywa na to ser kanapkowy ze szczypiorkiem plus kawa dziewczyny co tam u was? mi jako tako idzie nie chce juz slodyczy:) trzymam za was kciuki:*:*

Gość szczupla na lato
ja juz po drugim sniadaniu 2 chrupkie na to troche sledzia w pomidorach z puszki

Gość szczupla na lato
na obiad 2 nalesniki z cukrem (ok 150g jeden) plus 100ml mleka 0,5% pije teraz duzy kubek czerwonej herbaty... znalazlam ja ostatnia w szafce... dzis moj trzeci dzien z extraslim.. wieczorem bieganie i jeszcze dwa kubki figury forever:) dziewczyny co u was? jak dietka

Gość szczupla na lato
ide biegac buziaki

Gość czytelniczka1234
Witam, od stycznia jak wiekszosc z kobiet chcialam wziac sie za odchudzanie ale jakos zawsze cos stało na przeszkodzie, lubie podczytywac rozne topiki ale jakos nigdzie siebie nie widzialam. A ten tytul jest jak dla mnie, wlasnie mam 65kg - troszke ponad i do szczescia brakuje mi 8 kilo. Jutro 1czerwca, moze jak bym tak wzieła sie za siebie to udałoby mi sie to - nie mowie że w miesiac ale wszystko jest mozliwe. Przygarniecie mnie pod wasze skrzydla. Dzis obzarłam sie jak co wieczor, ale od jutra basta. Wyciagnelam i odkurzylam kijki. Jutro rano start- 2 godzinki maszerowanie, dieta jakas lekkostrawna, i najwazniejsze koniec z zarciem po 18.00 a ciastka precelki chowam gleboko. Jutro o tej porze dam znac jak poszedł mi dzien. Trzymam za was kciuki i za siebie tez- moze w koncu dojrzalam by wziac sie za siebie

Gość szczupla na lato
czytelniczka1234pewnie ze mozesz do nas dolaczyc, w grupie sila prawda? trzymam kciuki za ciebie. dzis biegalam 35min.. trzymam za was kciuki:* i za siebie tez... dziewczyny jak znajdziecie czas to odezwijcie sie:*

Dziewczyny chyba żyją długim weekendem i dlatego taka tu cisza... U mnie dobrze, dieta bez zarzutu, ćwiczenia tylko skalpel. Ale i tak się ciesze bo wróciłam przed 22 do domu, a trochę poćwiczyć się udało. Jestem dobrej myśli, uda się schudnąć :D Czytelniczka witamy, z nami bedzie łatwiej, wszystkie tu przeżywamy to samo. Pisz codziennie, takie forum daje niezłego kopa do działania

Gość czytelniczka1234
Dzieki michigen i szczupła na lato. Bede najczesciej pisac poznym wieczorem - moze i tak lepiej bo bede podsumowywac dzien. Dzis sumowanie nie bede robic bo zarlam i przegladalam topiki i tak zaswitala ta mysl - moze to ta chwila- oj pieknie by bylo. Michigen pieknie schudlas, masz jakąs dietke czy mz?, bo tak troszke polukałam po temacie to nie rzucilo mi sie w oczy zebys pisala co jesz, a szkoda bo zawsze czyjs jadłospis szczegolnie osoby ktora ma taki sukces moglby byc wskazowka. Chcialabym zgubic choc pare kilo bo przy moim niskim wzroscie szczegolnie latem zle sie czuje. W domku juz zapowiedzialam że jutro rano wychodze na kijki- popatrzyli jak na kosmite bo ostatnio uzywalam ich jakies 2 lata temu- wstyd sie przyznac ale jeden raz. jutro wieczorem wsio zamelduje.

Właśnie miałam weekend i tak zabalowalam przez 2 dni że aż wstyd . Dziś już trochę lepiej ale strach na wagę wchodzić. Załamana jestem Dziewczyny cały czas was czytam. Dobrze Że chociaż wy swój plan realizujecie .

Czytelniczka nie pisze co jem, bo to nic szczególnego. Zdrowe odżywianie, ok 5 posiłków dziennie. A to kurczak z warzywami, a to jajka na twardo, na śniadanie często kasza jaglana, jakaś zupa, kanapki z chrupkiego pieczywa, owoce. Nic nadzwyczajnego. Cała tajemnica w tym że odchudzam się od stycznia, prawie pół roku, i nie ma siły nie można nie schudnąć jak się jest konsekwentnym. No i zapomniałam pierwszy raz kiedy się odchudzam ( a odchudzałam się mnóstwo razy) ćwiczę 5-6x w tyg. Różne zestawy z yt, ale najczęściej skalpel ewy ch

Gość czytelniczka1234
Witam, wpadłam na chwilke do domku bo w miasteczku mamy festyn z okazji dnia dziecka, napisze tylko że rano od 8.20 do 10.15 maszerowalam z kijami, czasem bralam kije w rece i podbiegalam, potem latalam z dzieciakami po tym festynie i zaraz znow idziemy - takze aktywnosc dzis fizyczna 100%, troszke gorzej z jedzeniem bo na festynie skusilam sie na troche pop-cornu i loda z 1galki - ale mam nadzieje że po 18.00 juz nic nie zjem. Sniadanie 6pyz z miesem i kapusta kiszona przekaska - kawalek jablka i kiwi obiad- malutka miseczka ogorkowej na indyku i teraz jem - jogurt naturalny z otrebami Wiem że te pyzy to niewypał ale tak za mna caly tydzien chodzily Wieczorem zamelduje jak mi poszło do konca i caly dzisiejszy jadlospis. Michigen - widzisz niby nic szczegolnego a ja juz dostalam podpowiedź - mam w szafce kasze jaglana i moze na poniedzialek sobie zrobie:) Aha waga rano 65,40kg. 57 to dobry cel - wiec od dzis walcze z tymi 8 kiloskami

A u mnie dziś dokładnie 3 tygodnie mojej dietki. I na wadze dokładnie 6,80 kg mniej. Bardzo to motywujące. :)

Asiula super wynik po 3 tyg :) Tylko pamiętaj nie poddawaj się, 6 kg łatwo może wrócić, nie odpuszczaj, szkoda takich efektów

Absolutnie nie zamierzam się poddawać, tym bardziej, że do celu jeszcze długa droga. :) Ale razem jest łatwiej. :)

Gość czytelniczka1234
Alez wam zazdroszcze dziewczyny (Michigen to juz wzoraj gratulowalam takiego spadku a Asiuni przy okazji dzis gratuluje) tego samozaparcia i radzenia sobie z pokusami. Ja pieknie dzien zaczelam nawet niezle kontynuowalam ale jednak wieczor, kolacyjka dla rodzinki, slodycze przy dniu dziecka tak kusily i wyszło że dzien zakonczylam podobnie jak kazdy inny, Jeszcze sprobuje jutro powalczyc o nie obżeranie sie na noc ale to jednak u mnie sprawa chyba nałogowa, bo rano ba nawet po poludniu jak pisalam na forum posta bym reke dala uciąć że wytrzymam bez zagryzaznia na wieczor - dzis poszło ciasto i ciastka do tego ser żolty. Wiem o zgrozo- brzmi fatalnie, nie chciałabym zasmiecac forum ale jeszcze sprobuje o ile pozwolicie

Gość Marzycielka ;)
Hej dziewczyny, podczytuje was, bo niestety poległam w weekend, od jutra biorę się w garść bo to jest poprostu masakra, muszę schudnąć i wbić się w skąpe ciuszki już niedługo lato, nie chce żeby mi się tłuszcz wylewał wszędzie. Życzę wam dalej powodzenia :)

Czytelniczka jedyne co mogę Ci napisać, to przetrwaj dzisiejszy dzień już bez wpadek. Jutro nie będzie inaczej ani łatwiej. Pokusy są codziennie. Zjedz coś zdrowego na kolacje a potem już NIC choćby się waliło i paliło. Na pewno się uda. To Ty decydujesz U mnie dieta na razie ok, ale niedzielny obiadek kusi... Próbuje zebrać się do ćwiczeń, bo wieczorem nie będę miała czasu

Gość czytelniczka1234
michigen - święte slowa- jutro wcale nie bedzie łatwiej - caly czas cos kusi a ja o tym decyduje czy zjem czy nie - tylko czemu takie to trudne. Póki co nie jest źle - mam nadzieje że zakonczylam juz jedzenie- oczywiscie wieczorową porą dam znac - ostatni posilek to kotlet wołowo-wieprzowy niestety smazony ale na kropli oliwki z oliwek i mizeria - pare minut po 18.00 zjadłam- same ogorki z odrobina soli. teraz juz posiłkuje sie gumą do żucia - nie wiem czy zda egzamin - oby. Mialam isc na kijki ale u mnie od 14.00 burza, deszcz i na zmiane- zebym wiedziala ze tak bedzie to jakos rano bym zagospodarowala godzinke - no ale nic tyle nie lazilam to jeden dzien mnie nie zbawi. Rano na wadze mila niespodzianka - 20dag mniej - moze to efekt wczorajszego lażenia z kijkami bo na pewno nie efekt diety bo niestety wczoraj nie wyszło. dzis jeszcze tak dietetycznie nie bylo bo niestety jedna bułka pszenna pociagnela druga i trzecią, jedno ciasteczko niby owsiane ale w czekoladzie pociagnelo drugie, jeden cheetos pociagnął drugi i trzeci ale nie wiecej- wiecej grzechow nie pamietam:)- nie bede oszukiwac ale jak juz dzis nic nie wepcham do dzioba to bedzie mój mały sukces- bo dopiero zbliża sie moja pora ucztowania. Jutro mysle bedzie o wiele lepiej bo w pracy to jestem skazana na to co wezme, a kupilam serek wiejski, moze rano jajko ugotuje, jabłko do tego i postaram sie bez pieczywa bo nie umiem poprzestac na 1kromce. A po pracy mam na wszystko malo czasu to nie bede go tracic na obżeranie tylko moze wyjda kijki, zabawa z dziecmi na podworku i zleci. Do zaś..

Czytelniczka najtrudniej jest zacząć, a jak już zaczniesz to myślisz czemu nie zrobiłam tego wcześniej. Z tym podjadaniem na wieczór rozumiem Cię bardzo dobrze. Też mam z tym problem do tego kompulsywne jedzenie :( Ale uwierz można to opanować. Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki

Gość czytelniczka1234
dzieki za kciuki michigen - tak prawde mowiąc nie wiedzialam że to takie trudne - caly czas myslalam ze musze dojrzec do odchudzania i wtedy pojdzie jak z platka- a to niestety tak nie jest. Do teraz od po 18.00 żulam tylko gume - no ale przed chwila chowalam rzeczy do lodowki i kawałeczek karpia zjadlam- bez panierki taki smazony na grillowej patelni- no coz walcze dalej

Hej dziewczyny jest tu ktoś??? Poddałyście się?? Ja dalej walcze, ale jest ciężko, dziś chodziłam mega głodna, udało się przetrwać. Zaraz po pracy wyszłam z domu inaczej chyba nie dałabym rady. A jak tam u was???????

Gość czytelniczka1234
Michigen ja tez jestem, walcze, staram sie nie obzerac, wczoraj pochodzilam z kijami. dzis rano 63,9kg. Zgubilam przez te pare dni 1,5kg - bardzo sie ciesze z tego

Hej! Walczę dalej, ale mam przymusowy urlop wczoraj i dziś, a siedzenie w domu wiadomo przynajmniej w moim przypadku łatwe nie jest. W pracy nie mam czasu myśleć o jedzeniu. :)

Hej dziewczyny? Co tu tak cicho?? Gdzie szczupła na lato? i pozostałe dziewczyny? U mnie dobrze, dieta ok, udało się poćwiczyć, choć byłam i nadal jestem bardzo zmęczona. Oczy same mi się zamykają...