Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40latek

Dość duży guz pod pachą

Polecane posty

Gość 40latek

Witam, Od paru dni bolała mnie pacha. Wczoraj zauważyłem, że pojawia się guz, dzisiaj późnym popołudniem już znacznie urósł. Dodam, że pacha mnie boli. Kiedyś przed ponad rokiem też miałem guzek pod tą samą pachą. Ale wtedy to był powiększony węzeł chłonny i nie bolał. Po czasie zanikł. Do lekarza raczej nie pójdę, bo jestem bezrobotny i nie mam ubezpieczenia. Czym to leczyć?

Gość gość
ja tez kiedys mialam takiego guzka, poszłam do lekarza...zaczęłam od tego najgorszego... powiedzial,ze to jest od stosowania antyperspirantu.Powiedzial,ze jesli nie musze nie smarowac,a czesto myc. Nie martw sie

Gość 40latek
Nie używam antyperspirantów, myje się codziennie. Rak to raczej nie jest, bo pojawiło się szybko i boli. Rak ponoć nie boli. Zrobiłem sobie okład z rivanolu. Ale może jest coś lepszego?. Ktoś, gdzieś na forum napisał, żeby sterylną igłą przekłuć i wycisnąć, że to niby ropa.

Co ? Nic nie przekłuwać ! Kto taki głupoty pisze ? Też mam taki guzek, u mnie z kolei od używania golarki. Być może to jakaś infekcja, najlepiej wybrać sie do lekarza. Pozdrawiam !

Gość gość
Jeśli jesteś zarejestrowany w Urzędzie Pracy to masz ubezpieczenie.

Gość gość
Czyrak?