Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama__Franka

dentyści "leczą" zdrowe zęby ?

Polecane posty

Gość gość
to prawda tak się dzieje , powinien ktoś się zainteresować tym tematem , wejdziesz do gabinetu narobi ci szkód i nawet nie ma się do kogo później zwrócić oni udają głupich .... masakra

Gość gość
ja chodzę tylko do małego gabinetu z jednym dentystą któremi zależy na klientach,to tych prywatnych kliniczek z większą ilością dentystów nigdy nie pójdę więcej ,dwa razy mnie w c***a zrobili ,niech się bujają

Gość gość
w małym gabinecie leczy mnie szefowa,a wielkim prywatnym leczy mnie zatrudniony pracownik który robi co chce

Gość miszcz74
Jeśli ząb nie boli, to o niczym nie świadczy. Generalnie ból zęba to znak, że już jest za późno. Jeśli masz wątpliwości, skontaktuj się z innym dentystą. Polecam klinikę Nawrockiego z Gdańska

Gość gość
Dokładnie dentyści oszukują na całego. Niszczą żeby maja w d***e dobro pacjenta. Trzeba dbać o zdrowie i unikać konowałów

Gość tomalka12
oooo, widzę, że ktoś tutaj polecił nawrockiclinic. możecie powiedzieć coś więcej?

Gość gość
Potrafią szukać sobie pracy bez żadnych wyrzutów sumienia to nie lekarze to stomatolodzy zachowują się jak krwiopijcze hybrydy ze zdrowych zębów potrafią zrobić bezzebie. Mi juz drugi raz zle zacementowala włókno wkłady pod korony bez tymczasowej zostawiła partaczka wkłady niedopasowala ustawienie nie mogę domknac ust i czekam jeżdżę trace czas i pieniądze i nie mogę pracować bez zębów trzy na przodzie mi zj***la zeby to jest stomatolog roku

Gość elemetka
moim zdaniem, żeby oszczędzić sobie naciągania się na leczenie zdrowych zębów warto co jakiś czas chodzić na kontrole, teraz do 15 października w Lux Medzie są darmowe konsltacje stomatologiczne więc warto skorzystać.

Gość gość
Ząb nie zawsze musi boleć by było z nim coś nie tak. Zęby, które nas nie bolą też mogą być chore. Ja miałam takiego zęba do leczenia. Poszłam do gabinetu dentystycznego www.boadent.katowice.pl w Katowicach i polecam wam ich. Wiem, że są rzetelni i starają się pomóc pacjentom.

Gość monika697
Niestety w każdej dziedzinie znajdą się osoby, które będą chciały nas oszukać, dlatego tak ważne jest znalezienie odpowiedniego dentysty. Ja takiego znalazłam w Dental Park. Pani doktor Radzikowska jest najlepsza w Krakowie i leczy tylko te zęby, które tego potrzebują.

Gość mokiczka
Słuchaj, to już tak z każdym lekarzem jest: idziesz do jednego, ten stawia diagnozę, ale dla pewności idź do drugiego. Chyba że masz już takiego, którego znasz i któremu ufasz w 100%. Mi też kiedyś lekarz w Olsztynie powiedział, że czeka mnie dłuuugie leczenie zębów. Poszłam później do innego, Karola Sujki, i okazało się, że jeden ząb ma próchnicę. Oczyścił, zaplombował i tyle. JEDNA wizyta. Pokazywał mi zresztą na zdjęciach wszystko - zęby były czyste.

Gość gość
Ja myję zęby więcej niż 2 razy dziennie, dbam o nie, a mimo tego co jakiś czas muszę je leczyć. W ogóle to dentyście to też czasami oszukują. 7 lat temu miałem robione dwa zęby - siódemka i szóstka. Dentysta powiedział mi, że będę miał te plomby na 20 lat, a nie na kilka jak w innych gabinetach. Zapłaciłem około 800zł za te dwa zęby. Nie dawno byłem u niego i się okazało, że obie trzeba robić od nowa, bo w jednym coś tam się rozczelniło, a w drugim już dziura była większa. Powiedziałem mu, że mówił, że będą na 20 lat, a on zaczął mi mówić, że tego się nie da przewidzieć, bo czasem zęby się psują i taka ich natura... Ehh to już lepiej chodzić do tańszych niż dawać się naciągać na nie wiadomo co, a za kilka lat i tak trzeba robić znowu.

Gość gość
Ja też kiedyś byłam u takiego dentysty jak Ty opisałaś, ale znalazłam sprawdzonego i dobrego http://stomatologialubsko.pl im zależy na ludziach a nie na pieniądzach, nie to co innym

Gość gość
Dentyści to oszuści sadyści złodzieje i po-je-by, mnie zniszczyli kilka ZDROWYCH zębów niepotrzebnym borowaniem i plombowaniem, po uprzednim wmawianiu że zęby są z próchnicą !!! A były to przebarwienia nie próchnica!!! Nigdy więcej dentystów!!! Sami dbajcie o zęby, nie "leczcie" ich u hochsztaplerów zwanych szumnie stomatologami!!!

Gość gość
Najlepiej żeby sprawdził to jeszcze jeden dentysta. Najwidoczniej trafiłaś na kogoś niezbyt dobrego. Polecam Ci ze swojej strony CMP dent, doskonałym specjalistą jest pan Radosław, jednak wszyscy są bardzo kompetentni (tak wynika z moich obserwacji). Chodzę już od dłuższego czasu, niegdyś miałam straszne luki w wizytach także bałam się, że będę miała mnóstwo ubytków - jak się okazało nie było tak źle.

Gość gość
Ja mam swój zaufany gabinet www.vadamko.pl gdzie wiem że jestem pod dobrą opieką. Jestem już jakiś czas po usunięciu ósemek i zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji :)

Gość gość
W Łodzi całą rodziną z zębami chodzimy do gabinetu www.mddental.pl gdzie dzieci nie umierają ze strachu i możemy liczyć na fachową opiekę.

Gość portka
ja korzystam z usług stomatologicznych w lux medzie w warszwie i nie czuję się wykorzystywana, co więcej ostatnio kupiłam u nich pakiet na usługi stomatologiczne za 49 zł.

Gość gość
Ważne jest to czy myjemy zęby prawidłowo i w odpowiednim czasie. Przez trzydzieści sekund szczotkowania nie ma co liczyć, że zęby będą czyste. Wizyta kontrolna u dentysty też jest mile widziana. Mój nawet doradził mi wypróbować acidolac dentafix, dla odpowiedniej mineralizacji i profilaktyki. Niektórym wystarcza tylko jedno czyszczenie kamienia w roku, a bywają i tacy, którzy musza przyjść dwa razy.

Gość gość
Moja rodzina ma od lat tego samego, sprawdzonego dentystę. Dzieci zaczęły do niego chodzić w przedszkolu, głownie na przeglądy. Jak na razie nie mieliśmy kłopotów z próchnicą. profilaktyka to podstawa, by nie mieć kłopotów z zębami. Od niedawana i ja się skusiłam na dentafix. Całkiem fajne rozwiązanie wpływające na prawidłową mineralizację.

Gość gość
Kupiłam acidolac dentifix dla swoich dzieci i muszę przyznać, że są zachwycone. Jeszcze nigdy, przez tyle lat, nie myły zębów, żeby dostać truskawkową pastylkę. Okazuje się, że profilaktyka może być bardzo przyjemna.

Gość gość
A w Warszawie kogo polecacie? Po czytałam, że https://fachowydentysta.pl/ ma dobre rekomendacje, ale wolałabym oprzeć się na opinii kogoś, kto się tam leczył.

Gość gośćt
Najbardziej fk****a jak się pojawiają w danym temacie posty z ukrytą naiwnie reklamą produktów lub gabinetów z linkami od razu. Takie posty od razu omijam wzrokiem.

Gość sparky
Najbardziej zabawne są te posty : " O kurcze ... nie mogę znaleść dobrego dentysty ale czytałam że GaeriaZdroia jest dobry , co sądzicie " albo " ja korzystam ze ZdrowegoZEMba , od dawna i jestem tam bardzo zadowolona" LUDZIE TO NIE JEST MIEJSCE NA CHAMSKĄ REKLAME SWOICH GABINETÓW, SZCZYT POPROSTU ... ENTYŚCI PRZEGLĄDAJĄ FORA ŻEBY SIĘ REKLAMOWAĆ , śMIECH PO PACHY Pytanie do czytelników : Czy kiedykolwiek dentysta powiedział wam coś nt. przyczyny waszego stanu zębów ? Mnie zawsze powtarzają , że musi Pan lepiej szczotkować i używać nitki dentystycznej. Tylko tutaj jest błąd logiczny. Nie jesteśmy w stanie usunąć wszystkich bakterii z jamy ustnej , jesteśmy w najlepszym razie doprowadzić do ograniczenia ich namnażania .... w takim razie dlaczego wszystcy kupiają się na usuwaniu płytki nazębnej , zamiast skupić się na poprawie jakości zęba ? Dobrej jakości ząb nie boi się próchnicy :)

Gość gość
Wow serio reklamy?! A ty to się kobieto z choinki urwalas że dopiero teraz to odkryłas? Przecież każdy to wie :D

Gość sparky
jestem mężczyzną :) ale spoko :) To jest mega wkurzające .... jak te sępy czekaja na ofiare heh

Gość gość
Kiedy mamy już mieć wykonywane takie leczenie to tylko i wyłacznie własnie w profesjonalnej Klinice, bo wiadomo ze o nasze uzębienie trzeba dbać.

Gość ewwwska

Jesli trafimy na dobrego stomatologa to jednak warto jest sie go trzmac bo dzieki temu mamy pewność ze nasze zeby zawsze bedą dobrze wyleczone.