Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto doradzi ? Rozwód i co dalej ?

Polecane posty

Gość gość

Mam złą syt. prywatną chciałabym uwolnić się od męża. Tylko jest problem mamy 2 dzieci. Mąż na wieść, że chcę go zostawić powiedział że nie da mi rozwodu i zniszczy mi życie. A ma większe możliwości, bo dobrze zarabia.Wiem że będzie przekupywał dzieci. Ja z małej miejscowości gdzie nie ma perspektyw na życie nie dam rady dać tyle dzieciom co teraz maja. Co robić jak stanąć na nogi ? Nie mam wsparcia ani bliskich dzięki niemu. Jestem ze wszystkim sama.Nie mam już sił w tym siedzieć zrobił ze mnie niewolnice, jestem jego własnością tak mówi. Proszę nie pytajcie dlaczego mam z nim dzieci.

Gość BlackCurrant123
mam tą sama sytuacje ale ja mam wsparcie u rodzicow za miesiac druga sprawa rozwodoa. boje sie ze maz mnie zniszczy..

Gość gość
To masz szansę na szczęście w życiu ja już nie.Rodziców mam ale oni finansowo mi nie pomogą, a i duchowo też za bardzo są starzy i schorowani :-( jak się z tego wygrzebać ? A jak u ciebie z dziećmi ? Moje są za tata i wiem, że będzie przekupywał je już tak robi. A i podważa mój autorytet. I będzie to kontynuował na pewno ze zdwojona siłą. Już po. Nie wiem czy mam tyle siły aby walczyć o swoje szczęście.

Gość BlackCurrant123
dlaczego chcecie sie rozstac? Ja mam jedno dziecko, u mnie powod byl alkohol narkotyki i koledzy..dziecko mam male wiec na szczescie w dziadku widzi lepsze cechy niz u ojca. Ciezka masz sytuacje...przyjaciele znajomi nikt ci nie pomoze?

Gość gość
Taki tyran psychiczny wyszło, po ślubie gdy było jedno dziecko. Były rozmowy poprawił się, zaufałam mu było super przez jakiś czas złapał mnie na dziecko świadomie mówiąc,że teraz jestem jego własnością. Że nie odejdę bo sobie z 2 nie poradzę więc zrobił to celowo. Wiem głupia i naiwna. A teraz jest już tak źle. Nie mam nikogo przyjaciół dzięki niemu ograniczył mi wszystko i wszystkich.

Gość gość
uważajcie bo teraz czasy sie zmieniły i faceci łapią kobiety na dziecko - serio pisze - ostatnio kumpel takiego newsa mi sprzedał - masakra!