Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indyjska bogini :-(

Nieudana korekcja nosa-NIERÓWNOŚCI Grzbiet nosa

Polecane posty

Hej:-) Chciałam założyć topik o nieudanych korekcjach nosa (chociaż nie tak do końca nieudanych ).Nie chodzi mi o nosy które są jakoś zdeformowane po op ale nie są idealnie proste ,mają tzw.nierówny grzbiet w postaci wygrubień i wgłębień...jak dotykacie palcem odczuwacie wgłębienia i wygrubienia. Ktoś mi kiedyś powiedział,że nierówny grzbiet to norma ??? To prawda,nie można mieć normalnego równego nosa po operacji ? Z niecierpliwością poszukuję osób o nierównym grzbiecie po korekcie nosa

Ja chciałam mieć normalny gładki nos...a nie jakieś wgłebienia i wygrubienia :-(

Gość paolaolla
w*********j szmato z c******m nochalem na dział chirurgia plastyczna!!!

ryzyko operacji...ja cały czas o takiej myślę (prostowanie przegrody), niby łatwy zabieg, a z drugiej strony boję się powikłań :/

Gość indyjska bogini :-(
SZukam osób które juz przeszły korektę nos i maja tzw nierówny grzbiet....czyli takie wgłębienia i wygrubienia na nosie...ja nie potrafię się z tym pogodzić. Źle to wychodzi na zdjęciach,w lustrach, idt.... Jest tu ktoś taki ???

Gość gość
no i dobrze ci tak szmato, za duzo mialas kasy, zrobilas sobie nos... no to ci zrobili, masz za swoje. w*********j

Gość gruz w mózgu
Jestem nienormalny bo podoba mi się u kobiet gdy nos jest za duży, jakiś taki garbaty itp. Na przykład Steczkowska, SJ Parker i inne. Nie wiem czemu mi się to podoba? :D

Gość gość
dobrze wam tak

Gość gość
Gruz może ci się jastrzębie oodobają? Idź na ptaki!

Jest tu ktos normalny który ma ten sam problem....na takim zwykły forum cały czas ktoś ma jakieś nierówności więc postanowiłam załozyć osobny topik

Czekam na wsze ciekawe wpisy dotyczące tego problemu...czy w ogóle można wyjść po operacji z normalnym gładkim nosem...bo niestety większość zabiegów się nie udaję.... piszcie jak się czujecie po korekcie z nierównościami

Gość xder33
Ja mam niby prosty nos ale szeroki bardzo tzw afrykański obrzydliwie to wygląda nie moge na niego patrzeć ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z takim nosem ?

Gość gość
jak radzicie sobie z nierównościami... moim zdaniem wygląda to okropnie,jakby ktoś mi to powiedział wcześniej to nigdy bym nie szła na operację. tylko ja tak przesadzam czy wszystkie z nierównościami tak macie ??/

Gość gość
nie chcę pisać na zwykłym forum bo tam jak ktoś napiszę,że mu coś nie poszło z operacją plastyczną nosa to odrazu jest wygwizdany....jak sobie radzić z tymi nierównościmai ??/

Gość gość
możecie wymieniać lekarzy którzy zostawiają nierówności ???

Gość witamina CCC
innymi słowy szukam opini dziewczyn które są już powiedzmy ok 2-3 lat po korekcie nosa i mogą coś więcej wypowiedzieć się w temacie...bo osoby którym dopiero ściągnięto opatrunek tak naprawdę nie mają pojęcia co to jest korekta nosa... naczytałam się masę artykułów i niestety np na beauty w polsce najczęściej są posty o złym oddychaniu (a jedna dziewczyna nawet napisała,że jakiś lekarz ze stanów jej powiedział,że po op nosa występuję zjawisko jak wieczny katar ) ale pytam się tutaj forumowiczki te doświadczone które są już lata po korekcie nosa-jak to jest ? czujecie się dobrze w swoim nowym ciele możecie normalnie oddychać ? czy zostaję wam laryngolog i wiczne krople do nosa które nie pomagają a jeszcze niszczą organizm ? a jak się już tak rozpisałam to czy macie te noski równe...czy rózne wglębienia,kosteczki są też normą ? z niecierpliwością będę czekać na wypowiedzi weteranek korekcji nosa-bo mam szczerą nadzieję,że wchodzą tu też osoby nie tylko przed operacją albo 2-3 mies po tylko lata po gdzie można to już z perspektywy czasu obiektywnie ocenić pozdrawiam

Prosze o pomoc .17 tdni temu mialam korekte nosa [ miał kształt klamki,tzn baba jaga].mam obrzek nosa i policzkow .jest duzo lepiej niz bylo ksztalt mi odpowiada ale grubosc w ogole.jak dlugo beda sie trzymac obrzeki i co robic zeby sie zmniejszaly .Jutro wracam po zabiegu do pracy -17 dni mnie nie bylo.po prostu sie boje reakcji To bedzie szok bo nic nie wiedza .Szczerosc moich kolezanek oceni prace dr.ile trzeba czekac na efekt .Prosze kontakt kogos kto mial kulfona po zabiegu

Gość gośćola
Tez je mam tez mi to przeszkadza czemu nie potrafia koaci wyszlifowac ci chirurdzy bezsensu

Gość gość
Nierówności po nosie na pewno zostawia dr Krzysztof Potocki