Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka.92.ha

Czy kupujecie staniki na szmateksach?

Polecane posty

Bo ja mam tak, że nigdzie nie ma na mnie rozmiaru dobrego, no nie licząc drogich markowych biustonoszy.. ale na taki mnie nie stać. A na szmatach kupię odpowiedni i taniutko.... :(

Gość gość
ja jeszce nie trafilam w szmateksie na stanik, ktory by mi pasowal, ;ubie naprawde idealnie dopasowane, więc nawet nie szukam.

Gość gość
Staniki nie, ale stryngi tak

a majtek się nie boicie? w sumie dziś kupiłam 1 raz majtki ale widać że nowe i z metką jeszcze były :) ja mam obwód 60-65 a takich nie ma na rynku czy w sklepach w przyzwoitych cenach,a 70 to są strasznie lużne i napchane że mi cycki wypadają, bo rozmiar jest tylko A lub B.. a i mój rozmiar D więc jeszcze gorzej. A na szmatach czasem spotykam (jak ostatnio) np 70C czy 70D ale takie markowe więc sie nie rozciagają szybko :D

Gość gość
kupuje tryumpha

Nie, bo jeszcze w życiu nie spotkałam czarnego 60 G w szmateksie. W niewielu profesjonalnych, dobrze zaopatrzonych sklepach z bielizną są czarne 60 G, więc o czym tu mówić.

Coś Ty, da się znaleźć. :) Mam 65H i ciężko mi znaleźć, a ostatnio kupiłam dwa - jeden za ponad stówkę, ale drugi za 55 zł. Szukaj w sklepach online. :) Zaraz poszukam w linkach i napiszę Ci, gdzie znalazłam. :)

Takk ?? poprosiłabym :) ja powinnam mieć niby 60E ale nigdy takiego nie spotkałam niestety :( no w cenie poniżej 120..

nie ma mojego rozmiaru, ani jednego ani drugiego :( ale zapisałam stronkę i coś poszukam :) dziękuję :)

No, na tej stronie wkurza mnie, że nie można szukać wg rozmiarów. Ja włączam sobie katalog i po kolei sprawdzam te, które mnie interesują. Ale opłaca się, bo kupiłam o wiele taniej, niż w sklepie stacjonarnym.

no tak racje :) też tak sprawdzałam i są :) tylko miseczki wydają się nieproporcjonalne niektóre :) ale są ładne i tak więc pewnie się skusze :D

Sprawdzaj rozmiary, bo np. tę Avę, co pokazałam, trzeba wziąć rozmiar o miseczkę większą, niż zazwyczaj. Musiałam odesłać 65H, ale 65i było dobre. Ale najpierw trzy dni się zastanawiałam, bo to tak brzmi. :D

właśnie dlatego najlepiej wszystko mierzyć przed zakupem :)

Gość fgtyjhtyjh
a kto kupuje tam majtki???