Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was potrafi powrożyć?PODSZYWY PRECZ

Polecane posty

Gość adasasa
Kasiu Ja widze ze jestescie daleko od siebie widze uczucia chłodne z jego strony .On ma na głowie bardzo powazne sprawy teraz , nie widze zadnej kobiety koło niego więc o to mozesz byc spokojna :) Uwazam ze on ma jakies problemy dosc powazne i teraz skupia sie na tym .Uczucie bedzie ciepłe z jego strony ale nie teraz Ty za to widze ze masz adoratorów jestes otoczona wianuszkiem facetów ale lekko do tego podchodzisz .Uwazam ze powinnas poczekac na rozwój sytuacji bp moze byc z tego fajne uczucie ale nie teraz .Widze równiez ze pieniadze sie Ciebie nie trzymaja nawet jak jakis masz to zaraz je wydajesz i tak ciagle ci na cos brak .Widze że bedziesz miała powazna sprawe do załatwienia w nmnajblizszym czasie zwiazana z duzymi pieniedzmi .To tyle uwazam ze powinnas brnac w ten zwiazek bo uczucie jest ale nie teraz .Pozdrawiam

Gość Gosc aga
Ja też bardzo proszę o wrożbę, jeśli to możliwe. Agnieszka 26.02.1988 czy w najbliższym czasie szykują się jakieś zmiany odnośnie pracy i uczuć? Dziękuję bardzo.

Gość bialy1234
tak mam na imie gabriela

Gość more...and more
gabriela - uda ci się poznać tego mężczyne, spotkacie się, ale nie skończy się to małżeństwem ani poważnym związkiem, w najbliższym czasie nie widzę zmian jeśli chodzi o twój stan cywilny

Gość kasiazdesperowana
adasasa dziękuje bardzo;d

Gość gość
Adasasa dlaczego partner odsuwa się ode mnie? Agata 12.06.1990:(

Gość kinndea
Diana 10.06.1992 jak sprawy uczuciowe? Czy bede miec wlasne mieszkanie?

Gość adasasa
Nie ma za co :)

Gość bialy1234
Czy bede samotna matka? Czy bede miala 2 dziecko? Jak dlugo czy w przyszlosci bede mezatka?gabrysia151176

Gość more...and more
Agnieszka rocznik 88 - widzę zmiany jeśli chodzi o sytuację zawodową - nie powiem ci że na pewno znajdziesz dobrą pracę ale coś drgnie, widzę też że w przyszłości życie osobiste i zawodowe może się jakby "połączyć". Ewentualnie niezałatwione sprawy z przeszłości powinnaś domknąć

Gość gość
a co z moim mieszkankiem pisanym wczesniej? :P Aga 06.05.90

Gość gość
adasasa to oszustkaaa zmyśla na poczekaniu, da more pewnie tez

Gość gość
Adasasa dlaczego partner odsuwa się ode mnie? moze dla tego ze masz mały iloraz inteligecji bo tylko idiota wierzy w wrózki nawet jak przyjac koncepcje katolicka to masz przechlapane bo demony kłamia 1% areszta powiedza prawde a ten 1%to zawsze dobija człowieka ,demony nie znosza kiedy człowiek jest szczesliwy

Gość gość
:-)

Gość bardzo mi zalezy
a mi powrozysz ?????? o dla mnie wazne Czy wygram w sadzie?? i czu on sie w koncu opamieta??

Gość Gosc aga
Dziękuję bardzo za wróżbę.

Gość more...and more
Agnieszka rocznik 90 - w sprawie mieszkania potoczy się po twojej myśli ale po niemałych zawirowaniach

Gość gość
tonący brzytwy się chwyta..

Gość gość
Aga 90 dziekuje serdecznie :*

Gość ewunia..
Ewa 09 03 66 jak potoczy sie moje zycie uczuciowe , czy odnowie kontakt z moim bylym ?

Gość more...and more
Ewa - nawiązecie jakoś kontakt, być może przelotny, raczej nie odbudujecie znajomości. Dużo głupich, niepotrzebnych błędów zostało popełnionych

Gość marrtaabs
Marta 01.05.1989 jak potoczą się moje sprawy zdrowotne i czy M. wróci do mnie

Gość adasasa
Demonem nie jestem napewno nie za zycia to pierwsza sprawa a wrózki pomagaja i potrafia zaszkodzic zalezy kto ? I prosze mi tu nie mieszkac koscioła itp w jakis brednie bo sam kosciól ma do czynienia z demonami i złymi rzeczami i jak cos innego nie pomaga to zawsze zalecam modlitwe do Pana Boga wiec nadal uwazasz mnie za szkodliwa ?? Kazdy jest kowalem swojego losu a wrózka jest po to by człowiek nie popełnił jakiegos błedu by cierpiec my tylko podpowiadamy i mowimy co moze byc ale nie koniecznie na 100% sie to sprawdza .Ja staram sie pomagac i tak jest w kazdej sytuacji .Ci co nie wierza i pluja na nas ich problem ja jestem po to by pomagac bo mam taki dar .I napewno nie jest to od demona szatana itp wiec pytanie od kogo .Od tego co jest na górze .A teraz piszcie co chcecie mi to lotto .Pozdrawiam i Dobranoc .P.S przepraszam ze nie wróze na forum zrobiłam wyjatek dla Kasi tylko ogólnie wróze telefonicznie nie na 0-700 lecz komórka w Orange :)

Gość more...and more
Marta - z twoim zdrowiem bedzie wszystko dobrze, duży dym z małego ognia;) z tym mężczyzną będziecie razem, choć widzę że wasze rozstanie chyba nie do końca było tylko jego wolą...

Gość adasasa
Agato mysle ze more ... ci pomoze , powie zycze wszystkim dobrej nocy Dobranoc

Gość marrtaabs
more and more - dziękuje za dobrą wrózbe;) faktycznie to nie do końca było tak że on odszedł ode mnie... a kiedy znowu będziemy razem?

Gość bialy1234
Czy nadal bede samotna matka? Czy bede miala 2 dziecko? Czy poprafi syt. finansowa ?gabrysia 151176

Gość ewunia..
more and more dziekuje bardzo za wrozbe , widze ze bardzo trafnie ocenilas sytuacje , jestem ci wdzieczna

Gość gość
mój mąż potrafi zamówić kurzajki i liszaje, może pomóc????

Gość ewunia..
mam jeszcze jedno pytanie , czy moj byly mysli pozytywnie o mnie I czy w ogole cos do mnie czuje , czy z obecnym partnerem bede miala przyszlosc ?