Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was potrafi powrożyć?PODSZYWY PRECZ

Polecane posty

Gość more...and more
gabrysia - poprawa sytuacji finansowej (może nie jakaś znacząca) jest na wyciągnięcie ręki, musisz tylko okazać więcej zdecydowania, determinacji, odwagi. na razie nie widzę poważnego związku, ślubu, ponownego macierzyństwa; ale być może pojawi się bliski przyjaciel ogólnie musisz pamięteć że wbrew pozorom dużo zależy od Ciebie

Gość more...and more
gabrysia - poprawa sytuacji finansowej (może nie jakaś znacząca) jest na wyciągnięcie ręki, musisz tylko okazać więcej zdecydowania, determinacji, odwagi. na razie nie widzę poważnego związku, ślubu, ponownego macierzyństwa; ale być może pojawi się bliski przyjaciel ogólnie musisz pamięteć że wbrew pozorom dużo zależy od Ciebie

Gość ewunia..
more and more ... naprawde masz dar , twoje wrozby sa bardzo trafne , gratuluje .

Gość bialy1234
pojawi sie bliski przyjaciel hmn czy to Jarek ur.82. Czy on odnowi kontakt? Jesli tak ale jest chyba zonaty. Pozdrawiam i dobranoc

Gość gość
czy moglabym prosic o wróżbę ; co mnie ogólnie czeka, czy przezyje cos strasznego w najblizszym czasie np??

Gość gość
jak zwykle nie zalapalam sie;(

Gość more...and more
zapraszam jesli ktoś jeszcze jest zainteresowany wróżbą

Gość onaaato jaaaa
Aleksandra 11.09.1990 czy moi przyjaciele są ze mną szczerzy? czy poznam kogoś?

Gość more...and more
Aleksandra - wśród Twoich przyjaciól widzę fałszywe osoby, które skrycie działają na Twoją niekorzyść, zresztą nie pierwszy raz. Osoby którym zaufałaś ponownie Cię zdradziły. W sprawach sercowych spokój, stabilizacja, pojawi się za jakichś czas ktoś z kim przez chwilę będziesz wiązała duże nadzieje, ale nie będzie z tego poważnego związku.

Gość ewuunka.....
More and more .....09 03 66 Ewa ja mialam jeszcze pytanie , moze go powtorze . Czy moj byly w ogole mysli o mnie i czy z obecnym partnerem mam przyszlosc ?

Gość onaaato jaaaa
more and more - jestem pod wrażeniem, naprawdę była taka sytuacja, że pewne 2 osoby bardzo mnie zawiodły, a ja wybaczyłąm im to! czyli powinnam skończyć znajomość z nimi??

Gość more...and more
Ewa - tak, widzę że pojawiasz się w myślach tego mężczyzny, ale odczuwa on do Ciebie jakiś żal, być może pretensje, pozostał mu jednak sentyment do Twojej osoby. Być może są między Wami jakieś wciąż niewyjaśnione sprawy. Z obecnym partnerem będziesz w spokojnym związku dopóki nie przyjdzie jakieś zamieszanie..ale trudno mi określić o ch może chodzić;/

Gość gggg4er438
no to niech bedzie, ja tez,.. Hanna, 9 października 1975.. chciałabym wiedzieć czy mąż jest i zawsze był mi wierny

Gość ewuunka.....
more and more jeszcze raz bardzo dziekuje , twoje wrozby sa naprawde bardzo trafne . Mysle , ze wiem co to byly za nieporozumienia i tez sadze , ze moj byly ma do mnie zal , ale ja juz chyba nie mam szans na wyjasnienie niczego , sama sobie jestem winna ? Co mi radzisz w takiej sytuacji , zostawic to tak jak jest , czy probowac wyjasnic ?

Gość more...and more
Hanna - Twój mąż jest wobec Ciebie uczciwy, choć w pewnym czasie niewiele brakowało, a poddałby się słabościom. To było w okresie gdy między Wami były poważne konflikty, zawirowania, dotyczace jakichś spraw majątkowych, materialnych

Gość gość
Alicja 17.03.68 czy moja sytuacja uczuciowa wreszcie się ułoży ? jest szansa na stabilizację ?

Gość gość
jestem zainteresowana i prosilam wyzej o ogolna (prosze bez danych :) )

Gość gość
jestem zainteresowana i prosilam wyzej o ogolna (prosze bez danych :) )

Gość more...and more
Ewo - nie chce Cię nakłaniać do jakiegoś działania, widzę tylko że Twoja relacja z tym człowiekiem jest niełatwa, obarczona wieloma błędami czy słabościami z przeszłości... musisz juz sama zadecydować czy próbować wyjaśniać coś mięzy Wami, pamiętaj jednak że możesz więcej stracić niz zyskać, możesz wywołać niepotrzebne zamieszanie

Gość Dorotkaaaaaaaa gość
Dorota 11.01.87 co w sprawach uczuciowych?

Gość more...and more
Alicja- widzę u Ciebie sporo zmartwienia życiem codziennym, za jakiś czas pojawi się jakiś mężczyzna, ale wraz ze szczęściem przyniesie on nowe problemy. Być może będzie to mężczyzna, o którym w pierwszym momencie w ogóle nie pomyślisz jak o potencjalnym partnerze... Zachowaj dużo rozwagi i umiaru, kiedy czegoś "za bardzo" chemy, to zwykle się nie udaje

Gość Jarrekk
15 03 63 Jarek Czy moja sytuacja finansowa sie poprawi ,oraz jak bedzie wygladac moje zycie uczuciowe ? Prosze o wrozbe

Gość gość
Chcialabym wiedziec co w kartach widać na temat Piotra?? dziekuje

Gość gość
dziękuję , trafne :) , czy to ktoś zupełnie nowy ?

Gość gggg4er438
zgadza się co do tych konfliktów maątkowych - ale rozumiem że wtedy on mnie nie zdradził?? Hanna

Gość gość
jak chcecie dopytywac to won na priv!!!!!!

Gość more...and more
do Pani która pisała wcześniej -niestety do wróżby potrzebuję imię i datę urodzenia Dorota- jest duza szansa że wkrótce poznasz kogoś z kim wejdziesz w poważny związek. Ponadto jakaś osoba z którą kiedyś byłaś w bliskiej relacji myśli o Tobie

Gość gość
20maj75jadwiga co nowego?

Gość gość
droga wróżko , czy możesz mi powiedzieć,jeszcze co było powodem niepowodzenia moich poprzednich znajomości ? Alicja 17.03.68