Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaasiaa

Palicie papierosy jak idziecie ulicą?

Polecane posty

Gość jaaaaaaasiaa

Ja uwielbiam tak robić a nie którzy mówią że to nieelegancko tak jak kobieta tak robi :(

Pieprzyć, że nieelegancko. Ile razy jakiś debil idzie kopcąc na przechodniów i wymac***e tym petem :/ Kiedyś taka dama pieprzona kurtkę mi przypaliła.

Gość gość
a mnie jakis pieprzony debil na przejsciu dla pieszych gdy stalam przed nim upieprzyl lodem. To znaczy, ze k***a nikt nie powinien zrec lodow na ulicy.

jak nie umie to nie powinien. Ilość razy kiedy ktoś mnie musnął papierosem jest wystarczająco duża żebym miała ochotę wsadzić tego papierosa w oko każdej osobie które stoi obok mnie i wymac***e fajką.

A mnie najbardziej wkurzają Ci co kiepy rzucają gdzie popadnie :/ Potem wszędzie się walają te pety, obrzydlistwo. Nienawidzę papierosów.

Gość gość
ja p*****le czy komus to przeszkadza w zamknietych pomieszczeniach nie pale, na ulicy pale, idac szczegolnie. Na lawce nie usiade kolo nikogo z faja bo wiem, ze moze przeszkadzac. Ale idac to raz dwa mine kazda osobe i nawet jesli przeszkadza to to jest tylko przejscie obok, a nie staniecie i wymachiwanie papierosem. A czy wyglada elegancko? no ja to mam naprawde gdzies, pale dla siebie, bo lubie, i wali mnie to jak kto to postrzega

Tak, a jak przejdzie obok Ciebie kilkanaście osób, które palą jak łażą, to śmierdzi się potem, jakby się w tym dymie siedziało. Pomyślałeś o tym?

własnie tak jest najłatwiej kogoś oparzyć - idą takie niemoty, zatłoczone centrum, a oni z fajeczką, nie patrzą co robią, pet się w łapie buja, a oni nie mogą gdzieś na boku stanąć - nie, muszą kuźwa iść obok i w******ć. Jeszcze najlepiej jak trzymają papierosy w ręce zgiętej w łokciu kawał od siebie, nie ważne, że komuś po twarzy właśnie przejechali....

Gość gość
weźcie nie palcie na ulicach bo to nie jest przyjemne dla przechodniów. Szlag mnie trafia jak idzie ktoś przede mną albo obok mnie z papierosem, w ogóle ludzie palący są obrzydliwi.

Gość gość
nie wiem gdzie ty mieszkasz ale u mnei takcih tlumow na ulicy nie uswiadczysz, minie sie kogos raz na kilkadziesiat metrow i tyle, nigdy nikogo nie oparzylam. Zreszta nigdy nawet nikogo nie dotykam reka czy cos. Nie lubie sie stykac z innymi ludźmi wiec i bez fajek trzymam sie na dystans od nich.

Mieszkam w dużym mieście więc jest tłok i smród papierosów niesamowicie mnie denerwuje, od razu mnie mdli....

Gość gość
jak ktos idzie przede mna z fajka to omijam i ide dalej. Ktos mnie zmusza, zebym szla torem tego czlowieka przede mna. jeden szybszy krok i juz jestem przed nim i nie leci na mnie nic niemoty takie jestescie ze na ulicy sobie poradzic nie umiecie

Gość gość
w zyciu bedzie jeszcze wiele rzeczy ktore ci beds przeszkadzac i od ktorych bedzie ci nie dobrze. Wychodzac z domu musisz przywyknac ze na ulicy nie bedzie tak przyjemnie jak w swoim gniazdku i ludzie robia rozne smierdzace i nie podobajace sie tobie rzeczy. Przywyknij, bo tak marudzac nie da sie funkcjonowac w spoleczenstwie. I tak masz duzy plus jako niepalace bo nikt ci juz w kawiarniach, pubach, i restauracjach nie kopci.

Gość gość
kobieta z***********ca ulicą z fajką to dla mnie porażka i kojarzy mi się z menelstwem nawet jak fajnie wygląda. Fakt wygląda to bardzo nieelegancko.

Palacze nie pasują mi tak samo jak awanturnicy w pubach. Jednych i drugich bym wykopała :) Jeżeli ktoś mi kopci w twarz albo mnie przypali to potrafię być bardzo niemiła - mina takiego debila jak jego fajka zostaje wyrwana, a on opieprzony jest bezcenna :)

Gość gość
Laska z fajką na ulicy wygląda jak dziwka i tyle tak mi się kojarzy. Jakbym zobaczył moją laskę z petem na ulicy to masakra straciła by dużo w moich oczach.