Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdcdsvdfrvrfved

DZIWNE BÓLE GŁOWY- CO MI JEST?

Polecane posty

Gość sdcdsvdfrvrfved

Od roku mam takie napadowe dziwne bóle głowy w czole,nad oczami, takie ćmiące. Czasami mam krwisty katar. A bóle głowy nasilają się kiedy na dworze jest zimno,wiatr. Ustaje gdy wejde do ciepłęgo pomieszczenia. Migrena? Zatoki? Co to moze byc??

Gość annnnnna20l
zatoki, prawdopodobnie będziesz musiała mieć zabieg, polegający na ich oczyszczeniu.

Gość gość
zastosuj zioła np złocień maruny teraz dostepny w kapsułkach, polecany jest przy bólach głowy szczególnie migrenowych:)

Gość Juleczka99
sinupret forte- mnie pomógł spróbuj to naturalne tabletki z wyciągami z ziół :)

Gość gość
Kupiłam sinupret i po dwóch opakowaniach nie poczułam żadnej różnicy. STRATA KASY!!!!

Gość gość
płucz nos wodą z solą, ewentualnie sprej Marimer hipertoniczny rób inhalacje ziołowe: tymianek, rumianek, mięta jedz czosnek, cebulę na zatkane zatoki rewalacyjny jest Claritine Activ, niestety na receptę bez recepty kupisz Acatar, też pomaga

Gość gość
mnie gdy dopadła infekcja zatok i trzymała 1,5 miesiąca wyleczyła taka kuracja: codziennie ząbek czosnku rozgnieciony, wymieszany z jogurtem naturalnym 3 razy dziennie krople z wyciągu pestek grejfruta i propolisu przedtem dwa antybiotyki mi nie pomogły

Gość gość
Proszę spróbować złocień maruna .Środek jest pochodzenia roślinnego jeśli często boli głowa to 1 kap. dziennie wystarczy. Pomaga nie tylko przy bólach migrenowych.