Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdgdsfgdsd

30 lat i 4500 zl na rękę w Warszawie - czy mam szanse na dziewczyne?

Polecane posty

Gość dsfsdgdsfgdsd

czy w tym wieku powinienem zarabiać więcej? dodam że nie mam w ogóle oszczędności ani samochodu ani własnego mieszkania

Gość Marcin28WWA
co ty robisz z kasą że samochodu nie kupiles przy takich zarobkach?

Gość dsfsdgdsfgdsd
dopiero od niedawna tyle zarabiam zreszta samochodu nie potrzebuje

Gość sensa fine la krolik90
zadajac takie pytanie - odpowiedz bedzie taka,ze masz szanse ale na pazerna dziffke... czy masz szanse na dziewczyne - to musialbys opisac swoj wyglad, ja np. tez mam pieniadze, szukam faceta z atutami, 30 lat to duzo, nie jestes pierwszej swiezosci, jestes chociaz prawiczkiem?

Ale idiotka haha, a Ty jestes dziewica chociaz? Prosze cie...

Gość fdsdfggdgds
wole chyba pazerną dzifke od takiej co daje d**y za wygląd bo pieniądze mogę zdobyc ale w wyglądzie już nic nie poprawie (dbam o siebie ale to za mało)

Nie przejmuj sie, na bank znajdziesz jakas laske, a jaka to juz nie wiem, bo kazfa sugeruje sie czyms innym. A moze masz to cos i jedno spojrzenie o bedzie git:)

Gość julka19xx
bez samochodu zapomnij, nie masz mieszkania to gdzie mieszkasz? w kartonie?

Gość fdsdfggdgds
wynajmuje kawalerke za 1500 zl

Gość julka19xx
dlaczego piszesz ze auto nie jest potrzebne?

Gość dsfsdgdsfgdsd
jeżdżę na wózku inwalidzkim, do pracy podwozi mnie busik taki dla niepełnosprawnych finansowany ze środków miasta, więc mam wygodny przejazd i za free

Gość hkhlkjhkljhlhkj
do pracy jezdze komunikacja miejska na zakupy to samo albo na piechote zeby mi miesnie nie zanikly na wakacje lece samolotem samochod by tylko stal na platnym parkingu i rdzewial

Gość julka19xx
w takim razie źle zacząłeś temat.Przykro to pisać ale dla większości kobiet mozesz zarabiac nawet 10 tys ale na wózku jestes skreślony.Jeśli jednak jakąś poznasz szanuj ją,trudno jest zaakceptowac taką wadę samemu będąć zdrową i aktywną fizycznie kobietą.

Gość julka19xx
niewiem ktory podszyw,ale odpisze. Do Zakopanego czy na Mazury to na piechtę zapinasz czy w awionetce lecisz?Może rower sobie kup bo ja nie wsiądę do komunikacji miejskiej,to było dobre jak nie mialam prawka.

Gość julka19xx
jesli miesnie masz na granicy zaniku to tez nie wróży powodzenia u pań

Gość dfgdfgfsxxvc
nie jezdze na wakacje w polsce a juz na pewno nie do zakopanego bo nie lubie przeciskac sie wsrod bydla

Gość julka19xx
Ja właśnie kocham Polskę i nie ciągnie mnie do Arabusów czy innej Tunezji,

Gość gość
Ja nie wsiade do komunikacji miejskiej... jak mnie takie proste gowniary w******ja.

Gość gość
Tez mam 30 lat i zarabiam 4500 na reke tylko we Wroclawiu, Jestem sama i kuzwa nie zadaje takich pytan na forum. W zasadzie to od roku czuje ze zyje, w koncu mam czas i pieniadze dla siebie, bez patrzenia na to czego ktos ode mnie oczekuje. Zwiazek z kims to wbrew pozorom ciagle negocjacje. Ja sie czuje nareszcie wolna. Mysle ze to okropne wyjsc z domu od razu w malzenstwo, a gdzie czas na pobycie samej ze soba? Ja wlasnie ucze sie zyc sama ze soba, a jak sie naucze to bede myslec o tym zeby zyc z kims, ale ze swiadomoscia ze sama to ja moge miec bajke:)

Gość gość
Tez mam 30 lat i zarabiam 4500 na reke tylko we Wroclawiu, Jestem sama i kuzwa nie zadaje takich pytan na forum. W zasadzie to od roku czuje ze zyje, w koncu mam czas i pieniadze dla siebie, bez patrzenia na to czego ktos ode mnie oczekuje. Zwiazek z kims to wbrew pozorom ciagle negocjacje. Ja sie czuje nareszcie wolna. Mysle ze to okropne wyjsc z domu od razu w malzenstwo, a gdzie czas na pobycie samej ze soba? Ja wlasnie ucze sie zyc sama ze soba, a jak sie naucze to bede myslec o tym zeby zyc z kims, ale ze swiadomoscia ze sama to ja moge miec bajke :)