Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu SZCZERY informatyk????

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu pasjonat informatyki, komputerów itp, który niczego nie ukrywa i mogłby sensownie odpowiedzieć na pytania? 1) Dlaczego po użyciu ccleanera w szczegółach usuniętych plików wyświetla się Internet Explorer skoro nie używam tej przeglądarki? (chodzi o pliki cookies, historia...) Czy coś sie może za tym kryć? 2) Dlaczego, korzystając z przeglądarki firefox, po zmianach na kafeterii nie mogę jako gość napisać postu, wyświetla się informacja "CSRF attackt detected"? Czy ktoś wykorzystywał/uje mój komputer do ataków???? 3) Dlaczego od jakiegoś czasu firefox długo otwiera strony a to "kołko", które się kręci przy otwieraniu stron, dziwnie się zachowuje - zmienia kierunki kręcenia. 4) Dlaczego od jakiegoś czasu podczas użycia ccleneara wyświetla się informacja, że muszę zamknąć firefoxa, żeby oczyścić internetową pamięc podręczną, w przeciwnym razie proces zostanie pominięty!!! - problem w tym, że przeglądarka zawsze jest zamknięta!!! 5) Dlaczego od jakiegoś czasu nie mogę zalogować sie na pewne forum będąc na przeglądarce firefox, inna działa (na razie) Jak mam odinstalować tą chorą przeglądarke ff - skoro już na wstępie jest info, ze mam się upewnić, czy przeglądarka jest zamknięta????skoro wg. ccleanera jest wciąz otwarta!!

Gość dfdasfdaf
1. Nie 2. Bo zablokowałaś ciasteczka. 5. jw 3. Odstaw leki albo zwiększ dawke 4. zabij proces

Gość gość
Ty pseudo inf 1) w pytaniu jest "Dlaczego..." przypuszczam, że niewiele wiesz. 2) wiele razy dodawałam posty, przy zablokowanych ciasteczkach:) (posty pojawiały się z opóźnieniem) 3) te złośliwości to forma wyładowania Twoich frustracji