Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet na babskim forum - jak go nazwać - niudacznik za mało - propozycje

Polecane posty

Gość gość

prosze o propozycje

Gość khgaya
twój pan, szmato

Gość gość
gamoń. degenerat. czarna owca społeczeństwa

Gość fionkeee
farmazony i debilizm autorki :o

Gość gość
chlopy siedzace na babskim forum to zagubione desperaty, geje, biseksualisci, nieudaczniki zyciowe lub tez tranzwestyci. Crazy monkey taki jak Ty bedzie sie zawsze brinil bzdurnymi ergjumentami:)

Gość malinna292
Ja znajduje tylko jedne okreslenie- meska c**a:o pewnie kobiece czasopisma tez przegladaja:o

Prawdziwy facet nie będzie siedział/pisał na babskim forum. Prawdziwego faceta nie interesuje się takim sposobem komunikowania się bo on nie ma na to po prostu czasu. W moim otoczeniu nie znam ani jednego faceta, który siedziałby na forum. Dla mnie facet siedzący na forum to człowiek, który ma jakieś problemy emocjonalne i nieudane życie osobiste.

Gość i co z tego?
O, tak! ja tu jestem z zamiłowania do zwierząt;-) Lubię odkrywać ich psychikę w celu zrozumienia ich zachowania w stadnym życiu. To forume, bardzo mi pomogło w codziennym życiu. Może teraz nie będę przegrany...? Więc myk, myk...

nie rozśmieszaj mnie usmiech.gif x Ale ja Ciebie nie zamierzam rozśmieszać, mówię o swoich spostrzeżeniach. I nie mów, że Ty nie masz jakichś problemów z komunikacją w życiu realnym. Gdybyś ich nie miał nie siedział byś tutaj tylko rozmawiał w realu.

Gość gość
tak tak crazy monkey tutaj każdy (zarówno kobieta jak i facet) ma super pracę, zarabia 20k na tydzień i ma tonę adoratorów :D nie ośmieszaj się prawiku ;) a odnośnie tematu to dla mnie taki facet jest żałosny po prostu. Jest tyle ciekawych męskich for (np. sdf.pl) ale cioty wolą czytać o "fasolkach, owulkach i spóźniających się okresach" :D

Gość gość
na sdf w wiekszosci siedzą matoły, wiec nie pierrdol babiszonie :o

Gość chyba kupie se peruke
pierdul się:D

Gość gość
większość to debile to fakt (ach ta ich zaawansowana gramatyka!) ale na temat odchudzania można się dowiedzieć więcej niż chociażby z kafełe! zresztą czego szuka facet na damskim forum? nawet jeśli wszedłby tu z nudów to po dniu, dwóch by zakończył tę przygodę a nie zakładał "niebieski" nick :D

Gość gość
w pierwszym dniu powstania forum kafeteria byli faceci, ktorzy jeszcze do tej pory czasami tu pisza, ty dziecko nawet o tym forum nie slyszalas :O

Gość gość
tak tak crazy monkey tutaj każdy (zarówno kobieta jak i facet) ma super pracę, zarabia 20k na tydzień i ma tonę adoratorów smiech.gif nie ośmieszaj się prawiku oczko.gif a odnośnie tematu to dla mnie taki facet jest żałosny po prostu. Jest tyle ciekawych męskich for (np. sdf.pl) ale cioty wolą czytać o "fasolkach, owulkach i spóźniających się okresach" smiech.gif ' to ze ty tepa c*po siedzisz na macierzynskim bo caly twoj swiatopoglad opiera sie na dzieciach nie znaczy, ze kazdy tu z tych powodow siedzi :O akurat najwiecej facetow jest na erotycznym (tak, jest tu taki dzial, ludzie wciaz bzykaja sie dla przyjemnosci nie tylko dla prokreacji)

Gość gość
gdybyś był bardziej inteligentny to zobaczyłbyś, że użyłam cudzysłowia no ale w internecie łatwiej o debila nie znającego słowa sarkazm :O Faceci o ruchaniu piszą na erotycznym?! :D Bardzo zabawne :D Prawie każdy "męski" temat tam dotyczy ocenieniu penisa/"żona jest oziębła"/jestem za niski by mieć dziewczynę/"kobiety to szmaty"/mam małego penisa i nigdy nie zaspokoję kobiety/jestem prawikiem i nie chce dziewczyny po "przejściach" hahaha. Kończę "panowie cioty" dyskusję bo sobota to zbyt fajny dzień by marnować ją na was :D

Gość gość
crazy monkey Nie bądź crazy, tylko monkey. One lubią takich, a jak nie to lesbijki. I szacun wielki bo my także wolimy Upiorzyce;-) Ona bez ogona obserwuje Ciebie tylko jej "duma" nie pozwala się odezwać:-D Kocham to forume bo na męskim są same konkrety, a jak nie chcę precyzji w rozmowach to jestem na kafe:-) Kocham Upiorzyce i wszystko co znimi związane. Fasolki, owólki i takie tam... Dzieki temu forume dowiedziałem się, że nie należy dyskutować z Upiorzycą. Najpierw swoją rozmową, sprowadzi nas do swojego poziomu, a następnie zabije nas... swoją "bronią" Więc muszę jeszcze to potrenować... upiorne to więc, myk, myk... Pozdro dla Błyskotki:-)

Gość pan typu bears :)
No dobrze... Ale taki Myrevin, pisuje na Kafeterii. Przecież on jest mężczyzna w stu procentach. Wiem bo uległem jego nabrzmiałej męskości. :classic_cool:

Gość gość
No misiu???! Ale Ty ze swoimi zapędami to Mogłeś chociaż w tym temacie się nie udzielać. Przez Ciebie Błyskotka będzie czuła się... jakby rozum odzyskała. Napisz, że nie Jesteś CIOTĄ! To tylko złudzenie?! Zrób to dla nas! Ach, upiorne to, więc myk, myk...

Gość gość
:-P:-D

Gość talizman Janusza
:o

He he he Ale sobie tłumaczą tą swoją obecność na kafe-babskim forum. :D:D:D Facet, który nie ma zaburzonej osobowości, nie jest przykuty do łóżka/fotela, nawet jeśliby trafił przez przypadek na to forum [ przy szukanie czegoś w google często wyskakuje kafeteria.pl - ja tak trafiłam] po zorientowaniu się, co to za forum, po prostu zmyka stąd, a nie zapuszcza korzenie na całe lata. Tak to wygląda. Facet, który w miarę normalnie funkcjonuje tzn. ma pracę, uczy się, ma rodzinę, dziewczynę/żonę, swoje pasje, nie klika na babskim forum. Normalny facet nie ma tutaj czego szukać, nawet jak ma jakiś problem, albo rozwiązuje go sam, albo umawia się z kumplem/kumplami na piwo. 🌻 dla was - pseudofaceci :)

Gość DO owszem
jesteś głupia jak but :o

Gość gość
crazey monkkey,nie tłumacz się ograniczony jest XXI wiek,internet jest jednym ze sposobów kominikacji a jeszcze jeśli mającoś do powiedzenia ja jako kobieta nie widzę problemu.

Gość gość
crazey monkkey,nie tłumacz się ograniczony jest XXI wiek,internet jest jednym ze sposobów kominikacji a jeszcze jeśli mającoś do powiedzenia ja jako kobieta nie widzę problemu.

Gość gość
crazey monkey,nie tłumacz się ograniczonym osobom jest XXI wiek,internet jest jednym ze sposobów kominikacji a jeszcze jeśli mającoś do powiedzenia ja jako kobieta nie widzę problemu.

gościu, a raczej goścówo;) racja, nie ma co uskuteczniać tematu, zważywszy że on ma na celu wywołanie wlaśnie takich reakcji. Owszem, babskie forum i faceci trafiają głownie przypadkiem, ale jeśli trochę pobędą, polubią pisać z jakąś userką, poczują klimat to czemu mają nie wracać tu? Ten temat to zwykły hejt i tyle...

Gość Faceci którzy tu siedzą
to są pedały i homofoby!