Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet na babskim forum - jak go nazwać - niudacznik za mało - propozycje

Polecane posty

Gość gość
obojętnie jakich argumentów te c*pki by nie uzyły,to przeciez jasne,ze facet bez zainteresowań,bez konkretnego zajęcia,bez kobiety,ale z ambicjami zaistnienia na forum dla kobiet,to nie facet,to ciota przez duże C,no nie oszukujmy się,ale żaden z moich znajomych,podkreślam zaden,a sa to faceci aktywni w kazdym calu,nie znają w ogóle czegoś takiego jak kafeteria! ja też tu rzadko bywam( jedynie w ramach wolnych mocy przerobowych w pracy:-D) ale to co tu sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie,generalnie forum to stało się siedliskiem starych panien,które nawet połakomiłyby się na cos takiego jak ten co wszystkich obraża,o tych co wydaje im się,ze są facetami,a tu siedzą wole się juz nie wypowiadać,bo ich obecność tutaj mówi sama za siebie

czy moszna miec do panów zaglądajćych na babskei fora?Nie ,nie moszna;))) A tak na poważnie.Przecież wielu z nich to np; -dziennikarze -socjologowie -psycholodzy -ludzie sympatyzujacy z danymi poglądami politycznymi czy społecznymi i tu mogący je przedstawić

Gość Forum zostało przejęte :D
Droga autorko, to forum już tylko z nazwy jest babskie, a jeśli tego nie pojmujesz, to znaczy, że Twój rozumek jest mocno ograniczony ;) Bez facetów to forum by nie istniało, szczególnie, że same kobiety niejednokrotnie pytają o opinię facetów, a nie kobiet.

Gość dupa z kafe
to tacy panowie,po przeczytaniu kilku wpisów,darli by stąd jak struś pedziwiatr:-D przecież,wszystko tutaj jest prowokacją i wciskaniem kitu dla zabicia czasu przez znieudaczonych facecików i zdesperowane paszteciory

Gość Na forum nie ma facetów
Wszystko to projekty stworzone przez znudzone kobiety :D

Gość gość
tylko mozna sobie wyobrazić tych co odpowiadają na pytania kobiet:-D jak facet,normalny z krwi i kości,moze siedzieć na babskim forum ,gdzie głowny watek tematyczny to problem z ciążą,lub kocham go czy nie,nie ma w świecie mężczyzn prawdziwych,takich których by to interesowało,nie ma i nikt nie wmówi że jest tu przypadkiem,albo dla porady,bo prawdziwy facet nie posiłkuje się baskim forum w żadnej sprawie

Gość gość
mi się udało wyłudzić 5 fotek od miejscowych dziewuch i przyznam szczerze,ze wszystkie pięć,to pasztety xd :-D dlatego teoria o paszteciarni jest prawdziwa i takie tu siedzą,dlatego też są tacy sami faceci,włącznie ze mną :-D

Gość gość
tu wszyscy się oszukują,laski ze są piękne i w związkach,a faceci przystojni i bogaci:-D:-D taka żenada dla własnie tego pokroju ludzi

Słyszeliście coś na temat marketingu politycznego albo światopoglądowego.? Jeśli ktoś jest tak naiwny by wierzyć że fora dyskusyjne to miejsca rozmów tylko i wyłącznie przypadkwych userów to ja winszuję naiwności :)

Gość gość
kafeteria to namiastka normalnego zycia dla wszelkiej masci nieudaczników życiowych i arena dla przesmiewców,w przypadku tych drugich jest to do przyjęcia w przypadku tych pierwszych,kwęczacych tu od lat,mozna tylko współczuć

Gość fanka tomasz wawrószki
to crazy monkey,usprawiedliwiający swoją obecność jako faceta na babskim forum:-D żal,zal,żal weż się chłopie do roboty:-D:-D;-D

Gość gość
skoro kafe jest dla kobiet to co kobiety robia w meskich zawodach ? po co sie pchaja do polityki i biznesu ?

Gość gość
ale argumentacja:-D przecież z załozenia jest dla kobiet,ma w tytule napisane,FORUM DLA KOBIET!!!!!! a że przypałętali się tu ci pseudofaceci,to mozna sobie wyobrazić kim są i jak wygladają,chociaż sa tu panny chętne i na takich,co świadczy o dramacie tych kobiet

Gość gość
degenerat , ciota

Playboy jest z zalożenia pisemkiem dla facetów ale która z nas go nie przeglądała?Wyłączajac różnej maści degeneratów ,zboków,prawików(kreowanych przez moderatornię),kolekcjonerów jpgów itp uważam że obecność ///mądrych/// facetów jest potrzebna. Miłego dnia.

Gość Kafe x
A co to źle że pisze? niech se pisze . mi o tam nie przeszkadza heh pozdr ;D

Gość gość
psztet meski bedzie usprawiedliwiał swoja obecność tutaj,pasztet żeński będzie usprawiedliwiał obecność paszteta męskiego,bo to jedyna okazja dla paszteów obu płci na wzajemne obcowanie,ot i cała tajemnica tego tandetnego na wskroś forum

Gość Forum ma w nazwie "dla kobiet"
a większości to pseudo kobiety, wiec co one tu robia ?? :D

Gość gość
hmm mnie tez ciekawi co taki facet tu robi czytając te bzdury;) bo jak mi mój zajrzy czasem przez ramie zobaczyć co czytam to aż mi wstyd:p nie ma mowy żeby sam poświęcił chociażby minutę na żaden z tych tematów.

Gość gość
co robią,to już ktoś wyżej odpowiedział,pewnie to co i ty,a dlaczego dobrze wiesz

Gość sgdftr
.,.,liluhkyhlnjnioj a poza tym leiuAFLBDCLDbL

Gość gość
crazy monkey tobie już odjebało na pukcie tego debila ze stalowej woli:-D ty juz k***a masz obsesje na jego punkcie,proponuje skontaktowac się z lekarzem lub farmaceutom:-D

Gość gość
no ja jednak jestem kobietą i niektóre tematy urodowe, o macierzyństwie czy inne babskie mogą mnie zainteresować... ale faceta? no sorry ale zajeżdża mi gejem, nic na to nie poradzę;)

Gość gość
crazy ty psycholu juz z babskiego nicka walisz:-D wawrószko cię opetał niczym demon,walisz z proksiaka ale twoje IP zawsze zostaje jak sie dużo potrafi:-D idż się lecz chłopie,bo ta obsesja może się zle skończyć

Gość gość
Tematy ze strony głównej: chce kolejnego kroku w naszym związku.on chyba go nie chce.. poród kotki nie wiem co robic pomóżcie... Mscic sie czy nie?... Co w tym dziwnego ze nie gotuje obiadow?... Foty prawdziwej Zielonki... (ost.) Mam fobię społeczną:(... ----!!!!! LISTOPAD 2012 !!!!!---- Zapraszam mamusie do rozmow :)... (ost.) przytyłam w ciązy 30 kg. pasują dla prawdziwego faceta:D

Gość gość
Kobietek? :O