Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynkowaMama

jak szybko schudnac..sposob sprawdzony.POLECAM

Polecane posty

Gość cytrynkowaMama

tak sobie pomyslalam ze wiele z was bedzie chcialo sprobowac.mozna chudnac tanio,zdrowo i bez jakichs specjalnych nakladow czasowych.pochwale sie bo udalo mi sie schudnac 6,5 kg w ciagu 3 miesiacy.caly sekret tkwi w cytrynie.sposob podala mi znajoma,dosc sceptycznie do tego podeszlam ale poczytalam troche w necie i pomyslalam ze napewno nie zaszkodzi sprobowac.otoz kupujemy sobie cytrynki.dokladnie je myjemy.wrecz szorujemu,wyparzamy i wrzucamy do zamrazalnika.rano 1-1,5 przed uzyciem wyciagamy i jak ciut zmieknie sciaramy ja cala na tarce.zalewamy przegotowana woda i pijemy.mozemy dodac lyzke miodku jesli komus nie wchodzi.mozemy wypic na raz.ja nie zawsze pije na czczo.efekty sa wiec zamierzam stosowac/oprocz tego ze chudniemy cytrynka ma wiele innych wlasciwosci zdrowotnych o czym nie bede juz pisala bo to mozna znalezc w necie.POLECAM

Gość gość
I można schudnąć w taki sposób bez stosowania diety i bez uprawiania sportu? Tak o po prostu?! Jakoś ciężko mi w to uwierzyć :(

Gość a ja popieram myche
mozna to zrobic,a le jednak jak dla mnie zycie bez sportu to nie zycie. Ja uwieliam cwiczyc i robie to 5x w tyg. Efekt- jedrne cialo, swietne samopoczucie i kg znikaja tez ;)

Gość gość
Koleżanko wyżej jakie ćwiczenia robisz? Na czym polega Twój sport? Podziel się doświadczeniem, może i ja bym się zmotywowała... Ważę 67kg/170cm Chcę ważyć jak przed ciążą 59kg, poza tym brzuch po ciąży mi całkiem się nie "wklęsł"..

Gość cytrynkowaMama
mozna schudnac.ja schudlam.ja nigdy nie obzeralam sie .zawsze staralam sie jesc zdrowo.jednak mam tendencje do tycia a po ciazy zostalo mi troche do zrzucenia.nie cwicze...to prawda.chodze z dzieckiem na spacery.min.2 godziny dziennie.dodatkowo woda z cytrynka i mam efekty,nie musicie wierzyc.ale srobowac mozna

Gość cytrynkowaMama
pije jedna szklanke dziennie.jedna starta cytryna i to zalewam woda.wypijam czasem od razy cala.czasem na dwa razy.ale trzeba trzymac w lodowce.czasem dolewam troszke wode bo osadza sie cytryna na dnie

Ale idiotyzmy. Wiesz ile oprysku jest na takiej cytrynie ? Bo chyba nie myslisz, ze jak ja sparzysz i wyszorujesz to oprysk sobie zniknie. No i nie musze chyba mowic, ze tak duza ilosc kwasu askorbinowego jest bardzo niezdrowa na nerki.

Gość KAFE X
moja ciotka z wujkiem piją taki sok od lat codziennie bardzo im smakuje:) ale nie piją by schudnąć, tylko że im smakuje

Gość Anawa J.
Po co tyle zachodu, a i efekt niepewny (nie chcę być dosadna i powiedzieć, że od cytryny się nie schudnie). odchudzanie to 3 podstawowe elementy: - redukcja kalorii - suplementacja - aktywność fizyczna Dopiero takie połączenie przyniesie pożądane skutki. Oczywiście kązdy może robić jak uważa. Ja już jestem po kuracji odchudzającej gdzie zastosowałam powyżesz elementy: dieta 1200 kcal, suplement (brałam novoslim) i codziennie 30 minut szybkiego marszu z kijkami. Po trzech miesiacach miałam 15 kg mniej. Nie mówiąc o samopoczuciu psychicznym!

Gość Lidka392
Anawa - nie zgodzę się Tobą do końca, bo novoslim zawiera w sobie wyciąg z rośliny Garcinia Cambodgia, która jest źródłem kwasu HCA - znanego jako silny środek odchudzający. Podobny związek jest w cytrynie, lecz o dużo słabszym działaniu. Nie wymądrzam się, lecz pracując w aptece muszę czytać ulotki i znać skład leków.

Gość beer
a ja piję piwo

Gość prohibicja USA
W ciązy nie mozna pić alkoholu!!!

Gość Był sobie człowiek.
Ależ tu nie temat ciąży, tylko jak szybko schudnąć. Jedyna racja, to zakaz picia alkoholu w odchudzaniu, bo ma masę pustych kalorii. Mam kolezankę, która się odchudzała i co weekend był grill plus browarek, więc waga zamiast iść w dół, ciągle pokazywała coraz więcej.

Gość cytrynkowaMama
posluchajcie..ja nikogo nie zmuszam do picia tego napoju.po prostu chcialam podzielic sie z wami tym ze udalo mi sie zrzucic zbedne kg pijac wode z cytryna.non stop widze tu temat jak schudnac po ciazy. kazdy robi co uwaza.uwazam ze nie jest to kosztowne a sprobowac mozna. jagoda369 ty zawsze masz cos do powiedzenia,zawsze jestes najmadrzejsza.zyj sobie swoim zyciem :D i swoje madrosci tez zachowaj dla siebie

Gość lidka392
jeszcze dorzucę kamyczek do ogródka, kwas askorbinowy (witamina C) rozkłada się w naszym organizmie i naprawdę cięzko się nim zatruć.

Gość gość
Ale wypijasz sama ta wodę czy razem z ta starta cytryna?ile ta cytryna musi być w tej wodzie zanim ja pijesz?

Dziewczyna sobie jaja robi a one juz lyknely. :D Jutro w biedronie bedzie oblezenie stosika z cytrynami :D

Gość cytrynkowaMama
tre cytryne,cala starta zalewam woda i pije.czasem trzeba sobie dolac wody bo tego jest sporo i osadza sie na dnie.ale jest smaczne.jesli ktos nie lubi ,mozna dodac miodu