Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

★ Depilacja Laserowa - Kraków gdzie polecacie✔?

Polecane posty

Gość gość

Wibieram się i chciałabym abyście poleciły mi jakiś salon Tylko osoby który miały przprowadzony zabieg minium 3 razy. Interesuję mnie cena ok 500zł za lydki i uda ✔Jakim laserem miałyście przeprowadzany zabieg? ✔Jaki był efekt? ✔ wybrałybyście Light Sheer Duet czy Vectus Palomar jakie opinie? ☺ Jaki gabienet jest dobry? ☹ Jaki gabinet odradzacie - dlaczego?

Gość dalmacjaaa
Byłam 5 razy na pachach i przedramionach w salonie Laime na rakowickiej i efekty są ok, pod pachami włosków nie mam w ogole, jeszcze musze isc raz na przedramiona, ale ceny mają raczej niskie wiec stosunek cena do jakości jest zdecydowanie na plus, bo efekt taki duzy widzialam tak po 3-4 zabiegu, wiec tak standardowo ale jaki to laser to juz nie pamietam

Gość viceklita
Ej Ty w jeża strzyżona i ogolona a jak zrobiłaś te haczyki ?

Gość gość
Na depilację laserową zapisałam się do MTT Estetica i niedługo będę kończyć całą serię na pachy. Nogi robiłam w tamtym roku i efekt utrzymuje się do dzisiaj. Polecam bo moim zdaniem zdecydowanie warto zainwestować w taką depilację. Można zaoszczędzić bardzo wiele czasu, który poświęcałybyśmy na codzienną pielęgnację nóg.

Gość gość
Ostatnio zaczęłam chodzić na zabiegi do Beauty Skin i pierwsze odczucia mam bardzo pozytywne. Przede wszsytkim bardzo indywidualnie podchodzą tutaj do człowieka, dobierają zabiegi pod konkretną skórę i problem, mogę polecić. Klinika jest dostępna online na https://www.beautyskin.com.pl/

Gość trojanowska

Jak depilacja laserowa w Krakowie to tylko Vici Clinic, a dokładniej pani Ewelina, która tam pracuje. To właśnie u niej robiłam te zabiegi i jestem bardzo zadowolona z efektów. Nie trzeba się o nic obawiać - depilacja laserowa nie boli 🙂

Gość Magda

W październiku robiłam zabieg depilacji laserowej i polecam . Włoski nie rosną , nogi sa gładkie i najważniejsze , że nie trzeba myśleć o goleniu ich. Polecam klinikę gdzie robiłam zabieg Salon Kosmetyki Laserowej Agnieszka Koczynasz