Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piranija

Facet mieszka z mamą.

Polecane posty

Gość piranija

Facet lat 37 mieszka z mama.Twierdzi,ze nie stać go na kupno mieszkania,a wynajem jest bez sensu,bo to niepotrzebna strata pieniedzy.Brnelibyscie w znajomość?Mnie to odrzuca,bo juz jednego takiego miałam i podziekowalam.A może nie powinno się mierzyć wszystkich jednakowo i faktycznie ten jest inny. Twierdzi,ze mieszka z mama ,ale nie jest maminsynkiem.

Gość KULTOWA _POMARANCZKA
moj tez mieszka z matką tyle ze ma 30 lat i co z tego ? to nie jest wyznacznik niczego :)

Gość gość
chłop ma racje!! teraz mieszkania dorabiaja się złodzieje badz ci co dostaja od rodziny za free. W tym zapyzialym kraju niestety ludzie nie maja szansy zarobic na swoje a wynajmowanie?? chora sprawa by kieszenie napychac innym. jak juz to kredyt ale czlowek samotny chyba nie ma szans w tym kraju na to chyba ze zarabia kilkanascie tysiecy a to jest NIEMOZLIWOŚCIA.

Gość piranija
Z jednej strony rozumiem,ale kiedyś miała podobna sytuację.Niby mowil,ze się przeprowadzi kiedys,ze drogi wynajem,ale nic ku temu nie robił.Kupił sobie zamiast tego samochód,co chwile jakieś cyfrowe gadżety,wycieczki,ze mną mieszkać nie chciał.Nie chce powtórki z rozrywki.

Gość Marcin84wwaa
też mieszkam z mamą i wielkie mi halo, jak poznam kogoś fajnego to razem coś mozemy wynająć. Bez sensu mi wynajmowac samemu i ładować w to połowę pensji.