Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zalamanajagoda

Czy to jakas choroba? pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 Zalamanajagoda

Mam 17 lat, miesi膮czkuje juz 6 rok, w prawdzie nigdy nie mia艂am regularnych miesiaczek, ale co miesiac zawsze dostawia艂am , cykle mia艂am sredio 27 dniowe, czasem 34... Ostanio miesi膮cke dosta艂am 10 kwietnia, dzis mamy 25 maj, a ja miesiaczki nadal nie dosta艂am... Moj brzuch jest wyd臋ty co jakies czas pobolewaja mnie jajniki, zrobi艂am nawet 2 testy ci膮zowe ale wysz艂y negatywnie, czyli ci膮偶e raczej wykluczam... Zauwa偶y艂am duze ilosci up艂aw贸w, czasem dziwnego brazowego a czaem z贸ltego koloru... a 2 tygodnie przed spodziewanym okresem mia艂am lekko czerone zabarwione krwi膮 , mysla艂am ze to okres ale jednak nie... Co to moze byc?, Dalczgeo nie dostaje okresu ?, czy mozliwe ze to przez stres?, czy moze jaaks choroba ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ginekolog?......;/ masakra ta m艂odzie偶 ju偶 seks uprawiaj膮, a do ginekologa nie p贸jd膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamanajagoda
Do ginekologa danwo bym sie juz wybra艂a,ale nie mam ukonczonych 18stu alet i musia艂abym wybrac sie z rodzicem z tego co pyta艂am, niestety nie mam takiej mozliwosci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozw贸dka....
ci膮偶a? maj膮c 17 lat to ani seksu uprawia膰 nie potrafisz (pewnie nie wiesz co to orgazm nie m贸wi膮c ju偶 o mi艂o艣ci i nami臋tno艣ci czy blisko艣ci) ani testu zrobi膰 to nic, 偶e wysz艂y negatywne kup sobie kwas foliowy jak najszybciej - jest bez recepty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no pierwszy raz s艂ysz臋 偶e 偶eby i艣膰 do lekarza trzeba dow贸d pokaza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poszukaj prywatnego gabinetu. zap艂acisz ok 100 z艂 a nikt nie b臋dzie Ci臋 o nic pyta艂. dziwne zwyczaje, 偶e do ginekologa z rodzicem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no pierwszy raz s艂ysz臋 偶e 偶eby i艣膰 do lekarza trzeba dow贸d pokaza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozw贸dka....
ci膮偶a? maj膮c 17 lat to ani seksu uprawia膰 nie potrafisz (pewnie nie wiesz co to orgazm nie m贸wi膮c ju偶 o mi艂o艣ci i nami臋tno艣ci czy blisko艣ci) ani testu zrobi膰 to nic, 偶e wysz艂y negatywne kup sobie kwas foliowy jak najszybciej - jest bez recepty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamanajagoda
艂azi艂am po przychodniach, lekrz powiedzia艂a ze nie ma prawa mnie dotknac bez zgody rodzica do p贸ki nie mam 18 lat... a test ci膮zowy potrafie zrobic, wyszed艂 negatywnie 2 razy, a pisze tu o moim probelmie a nie po to zebys ocenia艂a moje zycie seksualne, nie wime ile masz lat, ale czasy sie zmieniaj膮 .... teraz ci膮za w wieku 17 lat to i tak sredni wynik...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 5_monika
wg prawa powinna艣 do ginekologa przyj艣膰 z opiekunem prawnym nie wiem czy tego przestrzegaj膮 wszyscy, na pewno w wi臋kszych gabinetach tak.

Udost臋pnij ten post