Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bebiko / Hipp Comfort Combiotik

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, karmię dziecko mlekiem Bebiko po którym nie miało kolek, ładnie odbijało i nie ulewało, niestety zdarzyło się tak, że mały musiał brać antybiotyk oraz dodatkowo probiotyk (w czasie brania antybiotyku i 2 tygodnie po zakończeniu kuracji antybiotykiem) i od tego czasu zaczęły się problemy z brzuszkiem (problem z gazami, kupą), kupiłam Hipp Comfort Combiotik łagodzący wzdęcia i zaparcia ale nie pomógł i nie zaszkodził i moje pytanie brzmi, nie wiem czy mam wrócić do karmienia tylko Bebiko czy mogę połączyć Bebiko i Hipp do zużycia opakowania. Uprzedzając osoby, które zaczną komentować, że Bebiko jest najgorszym i najtańszym mlekiem, chciałabym poinformować, że Bebilon i Nan już przerabiałam, oba nie służą dziecku.

Gość gość
A Bebilon Comfort na kolki i zaparcia?

Gość gość
Lekarz powiedział, że te problemy z brzuszkiem to najprawdopodobniej przez probiotyk i po jego odstawieniu wszystko wróci do normy, nie chce zmieniać małej mleka, chciałabym się tylko dowiedzieć czy mogę dawać jej naprzemiennie dwa do zużycia Hipp. Chyba, że po odstawieniu probiotyku problemy nie znikną, wtedy zastanowię się nad zmianą.

Gość gość
małemu:)

Możesz. Raz te, raz te. Tylko, żeby nie mieszać w jednej butelce dwóch na raz na jedno karmienie, bo to jednak inne firmy, ale naprzemiennie jak najbardziej.