Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pijak

Polecane posty

Gość gość

Mam na imię Marek,mam 46 lat żonę i czworo dzieci. Jestem właścicielem dużej firmy budowlanej,zatrudniam 20 ludzi ale mam problem z alkoholem. Piszecie tutaj o pierdołach i c**j macie a nie problemy. Uwierzcie mi że pieniądze i ich brak to nie jest problem o ile jesteście uczciwymi ludźmi najważniejsze jest w życiu zdrowie. Ja jestem zdrowym mężczyzną i gdybyście mnie zobaczyli to nie powiedzieliście że jestem pijak bo jestem dużej postury i stosunkowo przystojny nie chwaląc się. Jednego dnia jestem z żoną w kościele a potem na obiedzie u rodziców a drugiego dnia mogę się przewracać w krzakach albo się cały zarzygać.Przecież jak ja wpadnę w ciąg alkoholowy to ja potrafię nawet 3 tysiące złotych w miesiąc p***********ć na alkohol.A ile ja już buliłem na mandaty. Alkoholizm to choroba,straszna choroba. Ja to mam dziedziczne z tym ze mój ojciec tez i afery robił a ja po pijaku to cicho siedzę i się nie awanturuje. Wszystkie pieniądze bym oddał uwierzcie mi żebym był zdrowy,żebym mógł wstać rano bez myśli że muszę się narąbać. P********e mam,wiem że dzisiaj też się narąbie bo jestem w ciągu szkoda mi tylko mojej rodziny żony,córek że taki zawód im przynoszę. Pamiętajcie uważajcie z alkoholem,ja też zaczynałem od jednego winka w plenerze przy ognisku. Możecie sobie zniszczyć całe życie. i C**j. A wczoraj to za kibel się odlałem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować