Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastasja.

CELLULIT- skąd mam wiedzieć jakie typ wodny czy tłuszczowy?

Polecane posty

Gość Nastasja.

Pomóżcie, podobno są dwie odmiany- wodny i tłuszczowy. Zaraz czegoś poszukam ale może macie jakąś wiedzę i doświadczenie, czy obu typów pozbywa się równie ciężko i podobnie etc Dorobiłam się cellulitu w 2 ms ( zaczęłam żreć słodyczy i mało ćwiczyć, zima się skończyła, odłożyłam narty i deskę w kąt, spadła energia i przyszło zmęczenie, teraz się obudziłam i jestem w szoku, że tak w krótkim czasie można sobie nagromadzić tyle s**tu na d***e)

Gość gość
to tłuszczowy skoro żarłaś słodkie i od tego ci się zrobił.

Gość gość
to tłuszczowy skoro żarłaś słodkie i od tego ci się zrobił.

Gość gość E
No dobra... ja słodyczy nie "żrę", bo nie przepadam za nimi, piję dużo wody i zielonej herbaty, odżywiam się średnio-zdrowo i nie ćwiczę... Cellulit na tyłku i udach mam od czasów liceum... Jestem szczupła i nie mam problemu z utrzymaniem wagi, ale ud nie mam super wymodelowanych - trochę tłuszczyku na nich jest (ale bez przesady). Cellulit nie boli przy ściśnięciu. Skąd ma wiedzieć, jaki to rodzaj cellulitu? Może być wodny, bo przecież jestem szczupła, ale może też być tłuszczowy, bo na udach mam więcej ciałka. Jak konkretnie rozpoznać rodzaj cellulitu?

Gość AngelaM
Bez znaczenia jaki typ cellulitu masz, ja mogę polecić cellactiv. Szybko pozbędziesz się tego paskudztwa i będziesz mieć piękną skórę. Więcej o produkcie można przeczytać tu - https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/