Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruno lesne

znalazlam we pralce damski....

Polecane posty

Gość bruno lesne

Witam, moj maz pracuje w delegacji i co tydzien robie mu pranie. Tydzien temu w wiikend pralam reczniki, a w tym jego recznik roboczy i uwaga! Po praniu ze pralki wylecial damski wysiorek, taki jakby gwiazdka, tylko ze mial cztery konczyny a w srodku bryllant (tak przy okazji jjesli ktos zna wlascicielkie takiego wysiora, to prosze zglosic do mnie, chetnie z nia zamienie pare slow). Polozylam to ozdobe na stole w kuchni, a gdy on wrocil powiedzialam mu, ze dziekuje za mily prezencik. Nie wiedzial o co mi chodzi, wiec wskazalam na wysior. On jakby sie zmieszal, ale reki nie dam se uciac.. Gdy mu rzeklam, ze wypadlo z jego recznika roboczego niby sie zdziwil, ale zaraz zaczal dochodzic, ze moze jakiegos kolegi rzecz sie wplatala, ze tam niby do jakiegos przychodzily panny i moze stad. Wierzyc mu czy weszyc dalej? Moze jutro zamieszcze zdjecie tego g o w n a i jesli ktos juz spotkal sie z tym kiedys to prosze o wskazanie lokalizacji.

Gość bruno lesne
Niby nie mam podstaw do tego zeby go oskarzac o zdrade bo nigdy tego nie zrobil, a znamy sie jak lyse konie, ale tym razem cos mi nie daje spokoju, a podobno kobieca intuicja nie zwodzi. Z reszta jak zaczynam temat o zdradach, niby dla zartow, zeby sie przyznal ktorej lafiryndzie to wypadlo to sie wkurza jak diabli i wiem, ze jeszcze slowo, a przegne.

Gość bruno lesne
Niby nie mam podstaw do tego zeby go oskarzac o zdrade bo nigdy tego nie zrobil, a znamy sie jak lyse konie, ale tym razem cos mi nie daje spokoju, a podobno kobieca intuicja nie zwodzi. Z reszta jak zaczynam temat o zdradach, niby dla zartow, zeby sie przyznal ktorej lafiryndzie to wypadlo to sie wkurza jak diabli i wiem, ze jeszcze slowo, a przegne.

Gość gość
to mój!

Gość bruno lesne
Fak fak fak

Gość gość
Kup sobie słownik ortografii polskiej !!!!

Gość bruno lesne
W takim razie skad jestes? I opisz go dokladnie, oraz skoro go wplatalas w ten recznik to jakiego on byl koloru?

Gość bruno lesne
W takim razie skad jestes? I opisz go dokladnie, oraz skoro go wplatalas w ten recznik to jakiego on byl koloru?

Gość bruno lesne
W ogole ostatnioo ciagle sie chwali jak to go ekspedientki w sklepach podrywaja,, jak sie czerwienia na jego widok, jak patrza mu dlugo prosto w oczy itd.

Gość bruno lesne
W ogole ostatnioo ciagle sie chwali jak to go ekspedientki w sklepach podrywaja,, jak sie czerwienia na jego widok, jak patrza mu dlugo prosto w oczy itd.

Gość bruno lesne

Gość gość
podejrzane jak dla mnie bardzo...

Gość Bolek Zdun
znam podobną historyjkę, znajomy jest z zawodu hydraulikiem i przy okazji serwisantem pralek i gdzieś tam będąc na delegacji w Polsce wykonywał biały montaż i przy okazji naprawił pralkę , rozliczył się za wykonaną robotę i spakował narzędzia oraz brudne szmaty, ścierki wrzucił do torby narzędziowej, na weekend wrócił do swojej rodziny, złapał wędzisko i poszedł nad jezioro a tym czasem jego żona postanowiła zrobić pranie jego brudnych ubrań roboczych i te szmaty i ścierki powędrowały do pralki , gdy wrócił z wędkowania z wiadrem złowionych rybek to zastał piekło w domu awantura, bo z tych brudnych szmatek wypadł złoty pierścionek, - kobiety tak mają, że zostawi w łazience swoje biżu i prawdopodobnie ten pierścionek wpadł do brudnej szmaty w czasie naprawiania pralki , ten mój znajomy to solidna firma, nikomu niczego nigdy nie zabrał i nie ukradł , to był przypadek, że pierścionek wylądował do brudnej szmaty , prawie rozwodem się zakończyło

Gość gość
MA INNA BABE JAK NIC..................

Gość bruno lesne
Wlasnie wrucil i nie mogie pisac.

Gość bruno lesne
Ale moj nie zajmuje sie naprawa pralek, teoretycznie w jego zawodzie z kobietami raczej nie ma doczynienia, a tym bardziej jego recznik, ktory znajduje sie w domu. Ja sobie pomyslsalam, ze jakas dz i w ka kapala sie i wycierala jego recznikiem i w tym momencie wplatal jej sie lancuszek w recznik i wysior szostal, a tlancuch polecial.

Gość ramtatkaaaa
fiel czy to Ty? :D

Gość gość z puski
tak to ta nudna k***a fiel :o

Gość bruno lesne
Witaj ramtaratamtatam nie, to nie fiel ;-) to prawdziwa historia ze zycia, moj idealny maz mnie najprawdopodobniej zdradza, zycie mi sie wali. Prosze o rady.

Gość bruno lesne
Dodam, ze ten wysior to go w no jakich malo, chiba tylko jakas wsiura ze wsi mogla taki nosic, bo gdyby miala klase to nawt by kolo tego nie przeszla. I jeszcze jedno co mi dalo do myslenia to to, ze nie odbiera telefonow od obcych. Numerow... Bo niby ze to pewnie z banku

Gość bruno lesne
Ap ap pomocy blagam pomozcie mi, jak to sprawdzic, jak dowiezc prawdy, skad mam wiedziec ze mowi prawde? Jakim cudem obcy wysior znalas sie u mnie w domu? No jakim pytam? Ludzie do nas. Nie przychodza. Ja siedze caly czas w domu, nigdzie nie wychodze, wiec nie mok se zadnej lafiryndy sprowadzic, dlatego to dziwna sprawa, on to zwios z delegacji.

Gość Kochanica...
Ja ostatnio zaplątałam w swój wisior we ręcznik kochanka, po tym jak mnie rzucił dla kolejnej kochanki! Za karę!

Gość Kochanica...
Sama jesteś wsiura! Mi mówił, że żonka cały czas w jednej podniszczonej kiecy chodzi a mi mówił, że jestem laska! :)

Gość Kochanica...
jesteś fiel? :D

Gość gość
przykro mi ale wiem kto jest wlascicielka tego wisiorka,ale ja nie wiedzialam ze on kogos ma :(

Gość gośćinna22
A ja znam pana, który ma taką zazdrosną kobitkę, że kiedy on śpi (udaje że śpi) to żona sprawdza mu kieszenie, ogląda zdjętą bieliznę czy nie ma na niej śladów pożycia z inną i wącha do tego te jego gatki. A raz to nawet musiał rozebrać się przy nie do naga bo szukała świeżych dowodów zdrady na ciele... Co by to było, gdyby tak znalazła u niego brudny ręcznik z wisiorkiem lub pierścionkiem w środku? Ech, podejrzliwe małżonki :-)

Gość bruno lesne
Kochanica, nie wiem kim jestes ale jedno mi sie nie zgadza, ja nie chodze po domu w sukięce więc to nie ty i to nie ja.

Gość bruno lesne
Gościu as jak on wygląda? może to nie ten sam? Mój jest pzrystojny, wysoki, dobrze zbudowany i ćwiczy sporty walki, a Twój? Ps. teraz mam chwile na pisanie bo on oglonda mistrzostwa w euro także mogę prowadzić ślestwo. Jak macie pomysły jak go wziąć pod włos to dawac.

Gość bruno lesne
Gośćinna ja mam podobnie, aczkolwiek gaci jeszcze nie wąchałam. Za to często w nocy robie test i łapie go za duży palec u stopy i zadaje pytania jak on śpi, podobno w ten sposób sprawdzany osobnik zawsze powie prawde.

Gość bruno lesne
I znam jeszcze jeden spodób jak sprawdzic czy mąż zdradza i dzisiej to sprawdze. trzeba nalać pól szklanki wody do szklanki i wpuścić krople oleju, jeśli się ta kropla rozpryśnie na małe kropelki to znaczy ze zdradza, a jesli spadnie jedna kropla to jest niewinny. I inny sposób, trzeba zamoczyć palec wskazujący we szklance zimnej wody i wystawic na wiatr, jesli woda pojdzie z wiatrem to znaczy, że zdradza, a jesli spadnie w przeciwną strone co wqiater to jest niewinny.