Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajusiaija

manicure hybrydowy

Polecane posty

Gość kajusiaija

Witam. Ostatnio zakupiłam zestaw do manicure hybrydowego i niestety efekt nie jest taki jaki być powinien. Moje pytanie dotyczy konkretnie bazy. Nakładam cienką warstwę, potem utwardzam w lampie(nawet 5 min) i gdy później przemywam lepką warstwę odtłuszczaczem zostają plamki tak jakby nie cała baza została utwardzona. Proszę o pomoc w tej kwestii, z góry dzięki:)

Gość anita karczyk
Problem może tkwić przede wszystkim w jakości kosmetyków, jakie stosujesz. To powinny być solidne lakiery, nie szukaj ich po najniższej cenie. Rozumiesz?

Gość gość
musisz za kazdym razem dobrze wstrzasnac buteleczka

Gość gość
według mnie powinnaś robić tak: spiłowujesz paznokietki i usuwasz skórki,potem blokiem matowisz-polerujesz, potem czyścisz cleanerem, dajesz bazę- i paznokcie pod lampę na 2 minuty, następnie malujesz wartwę koloru jaki chcesz mieć i znowu pod lampę na 2 minuty,potem powtarzasz to jeszcze raz-czyli kolejna warstwa koloru i 2 minuty pod lampę, potem nakładasz top-nabłyszczasz i znowu paznokcie pod lampę na 2 minuty, i dopiero teraz przemywasz cleanerem.podejrzewam że miałaś problemy bo każdą warstwę przecierałaś cleanerem a robi się tak tylko z ostatnią tzn po topie:) mam nadzieję że pomogłam:)

Gość minionka
kupuj w dobrych miejscach, ja zaopatruję się w kosmetycznahurtownia . pl i jestem zawsze zadowolona