Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluski na parze czekoladowe

Jakie są szanse że ojciec wybaczy tak samo jak mnie darował?

Polecane posty

Gość kluski na parze czekoladowe

Jestem najmłodsza z całego rodzeństwa, mam dwóch starszych braci. Najstarszy brat poddał się wazektomii, drugi brat jest gejem. Mój ojciec nie może im wybaczyć tego że są jacy są. Nie są złymi ludźmi ale po prostu jeden ma inną orientacje, drugi nie zamierza być nigdy ojcem. Moja mama zdradziła tate z innym mężczyzną, od 6 miesięcy nie sypiali ze sobą a mama jest w 3 miesiącu ciąży. Ja zaszłam 6 lat temu w ciąże. Pamiętam jaki ojciec był wściekły na mnie, zrobił awanture, że jestem nieodpowiedzialna. Nie zwyzywał mnie bardziej ani nie uderzył. Do końca ciąży nie odzywał się do mnie. Gdy urodziłam dziecko sam przyszedł zaproponował mi pomoc, itd. Teraz tak do bracia się on nie odzywa, z mamą chce rozwodu. Mam do was pytanie - myślicie że mój ojciec wybaczy im tak samo jak mnie darował???? może się z nimi pogodzi?

Ciężko powiedzieć. Trochę go rozumiem, chciał sie sprawdzic jako ojciec i maz a tu mu wszystko wychodzi wbrew planom, ale natym sie swiat nie konczy. POkaz mu, ze jednak cos mu sie udało, ze bracia sa dobrze wychowani pomimo, ze moze nie wszystko robia tak jakby sobie tego zyczył. Trzeba go dowartosciowac, bo pewnie czuje ze zawalił na calej linii, ego na dnie.

Gość Bolek Zdun
nawet, jeżeli wymyśliłaś tą historyjkę to realnie jest możliwa , jednym słowem ojciec ma przechlapane z każdej strony, chciał dobrze i nie wyszło, z każdej strony wiatr z piaskiem w oczy i po oczach , wielu facetów nie wyrobi psychicznie i szukają mocnej gałęzi w lesie aby na mocnej linie zawisnąć - to bardzo boli bo chciał inaczej i nie wyszło ale najgorsze będą Święta dla ojca, gdy będzie sam i samotny , przynajmniej w Święta zadzwoń do ojca i złóż życzenia świąteczne