Dzasta100593 0 Napisano Maj 25, 2013 Hej dziewczyny :) mam mały problem :( a mianowicie złamałam nogę ostatnio i brałam leki przeciwzakrzepowe a teraz nie mam miesiączki :( nie wiem czy to leki spowodowały zatrzymanie czy coś jest nie tak a może jestem w ciąży bo to też biorę pod uwagę . miała może któraś z was podobny problem ?? pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yukki Napisano Maj 25, 2013 leki przeciwzakrzepowe raczej nie mają wpływu na okres. lepiej zrób test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzasta100593 0 Napisano Maj 25, 2013 a silne przeciwbólowe mogłyby wpłynąć na zatrzymanie?/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2013 ja brałam kiedys bardzo silne leki przeciw bolowe i nie wplynely na zmiane miesiaczki ani terminu, zrob test ciazowy z porannego moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2013 boję się trochę ale dzięki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2013 jestes w ciazy, nastepnym razem sie zabezpieczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2013 ile Ci sie spoznia miesiaczka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzasta100593 0 Napisano Maj 26, 2013 Ostatni raz mialam w marcu ale bralam pod uwage to że może być to od tych leków. Bylam u ginekologa już i jestem zapisana na usg na 14 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2013 jestes w ciazy, gratuluje:( a chcesz byc mama wogole?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzasta100593 0 Napisano Maj 26, 2013 ta ciąża która nie jest jeszcze taka pewna troszkę pokrzyżuje i plany na przyszłość ale gdybym była w ciąży to bym się cieszyła mimo wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach