Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje3grosze

Brzydka, gruba lub niska kobieta to w ogóle nie jest kobieta.

Polecane posty

Gość moje3grosze

A to dlatego, bo nie ma, nie było i nie będzie w naszym układzie planetarnym kobiety posiadającej jakikolwiek atut poza fizyczną atrakcyjnością. A że większość nie ma nawet tej jednej zalety, bo albo jest gruba, albo brzydka, albo niska, zaś tych pociągających fizycznie dziewcząt jest raptem kilkanaście procent, to i większość samic w ogóle nie zasługuje na miano kobiety.

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale po co wylewasz te swoje żale? Myślisz, że jak któraś to przeczyta, to w magiczny sposób stanie się atrakcyjna?

Gość gość
Ja widziałem dziewczyny piękne, które były jednocześnie grube albo niskie i absolutnie się z Tobą nie zgadzam.

Gość gość
Nie. Liczę na to, że do wszystkich grubych, brzydkich i niskich samic nareszcie dotrze, że nie zasługują na kopię Johnny'ego Depp'a w roli partnera seksualnego, bo czytając posty na tym zwierzęcym forum dotarło do mnie, że tego właśnie każda z nich oczekuje - potrafią tylko wymagać nie wiadomo czego, a same mają gówno do zaoferowania.

Gość gość
Nie sądzę, żeby Twój post coś zmienił... Nie rozumiem tylko dlaczego Cię tak to boli. No, chyba że to Ty jesteś jednym z tych Jonnych Deppów to wtedy chyba wystarczy dać im do zrozumienia, że nic z tego, a nie wylewać jad na damskim forum...