Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heppens

cienkie i przetłuszczające się włosy

Polecane posty

Gość heppens

Cześć ;) Bardzo proszę o radą w pewnej kwestii. Mam cienkie i dość szybko przetłuszczające się włosy, zawsze ścinałem je krótko,a teraz chciałbym zapuścić grzywkę, powiedzmy na pół czoła ;) Tak jak powiedziałem nigdy specjalnie nie dbałem o włosy i tu pojawia się moje pytanie. Jaki szampon, odżywki, maski (wszystko co używałyście/liście) i możecie polecić. Chodzi mi o wzmocnienie włosów i ich pogrubienie.

Gość ewwelina
Blog Anwen do przeczytania od deski do deski: http://www.anwen.pl/ Reszta lektury obowiązkowej jest tu: www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=97

Gość gość
okej, wielkie dzięki! będzie od deski do deski ;)

Gość Grinna
Mam ten sam problem. Wzmodnilam I to znacznie wlosy. Od roku stosuje tylko organic kosmetyki do wlosow, wcieram czarna rzepe I olej arganowy I efekt jest. Nie Wiem czy farbujesz wlosy, ale jesli tak, to polecat tylko naturalne farby na bazie Henry, a nie te szajsy chemiczne z kazdego sklepu. Moje wlosy sa grubsze, blyszczace I nie rozdwaja sie. Wiem ze trzeba wlozyc w to troche czasu I byc systematycznym, ale uwierz, ze sie oplaca. Na przetluszczajace wlosy jakos sposobu nadal nie znalazla, ale pogodzilam sie z tym I myje codziennie. Wazne ze sa zdrowe I blyszczace I troche gestsze. Kosmetyki organic w UK (bo tu mieszkam) sa drozsze niz te chemiczne, ale uwazam ze warto Zycze wytrwalosci I powodzeniA.