Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delfinka2013

Czy wierzycie w uroki, złe spojrzenia i klatwy??

Polecane posty

Gość katarynka254444
Ciekawy temat był w rozmowach w toku dzisiaj na ttv. Ktos ogladał????/

Gość gość
dobra wróżka jest pod adresem kobietamag@interia.pl

Gość gość
tylko jezus potrafi zdjac urok i sa proste modlitwy

Gość gość
Trudno znaleźć kogoś kto zna się na magii miłosnej, a tutaj na forum ludzie sieją tylko mętlik w głowie. Mnie udało się odzyskać chłopaka dzięki osobie, która poleciła mi koleżanka. Mogę Wam napisać coś więcej jeśli chcecie, to piszcie edytamn małpa gazeta.pl

Gość gość
Mam taką znajomą, ktorej jak cos sie powie, to potem się to pieprzy :O I teraz jak to zauważyłam to postanowiłam mowic jej jak najmniej. Np. powiedziałam, że jestem w związku (choc juz byłam od 2 lat) to zrobila mi jakiś niemiły przytyk, że niby żart, ale niezbyt przyjemny i od tego czasu w moi zwiazku zaczelo sie psuc. Ale potem wrocilismy do siebie i sie zareczylismy. Niestety ona sie dowiedziała o tych zareczynach i skomentowała to tez jakos zlosliwie, oczywiscie zareczny po 2 miesiacach zostaly zerwane, co prawda to ja je zerwałam, ale tak sie zaczelo miedzy nami psuc ze nie mialam innego wyboru... W kazdym razie, wiem, ze jest to osoba falszywa i czuje chociazby po jej tekstach, ze mi zle zyczy, choc oczywiscie sie do tego nie przyzna, ale to sie da wyczuc. Poza tym kiedys, juz dosc dawno zrobila mi pewne swinstwo i tez bym sie po niej tego nie spodziewała. naszczescie odcielam sie od niej i nie mam juz z nia kontaktu

Gość gość
A zwykle dosc racjonalnie podchodzilam do wszystkiego i staralam sie nie wierzyc w takie rzeczy, ale jej juz nie będę mowić o niczym w moim zyciu, tak nawet na wszelki wypadek bo zauwazylam ze potem sie to chrzani :O Niestety jest ona bardzo zawistna osoba o czym przekonalam sie w sumie kilka razy