Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamałam się

trzecie dziecko klepiemy biede

Polecane posty

Gość Załamałam się

Mieszkamy u teściów w jednym pokoju. Mamy 2 córki i jestem w ciąży 5 tydzień. Co mam zrobić. Mąż stracił pracę, a ja pracowałam u kuzynki, ale 3 miesiące temu urodziłam młodsze.

Gość Kant dupy
Proszę mnie tu nie podpuszczać.

Gość Załamałam się
Teście dadzą nam jeszcze jeden pokój gdy wyprowadzi sie siostra męża a to szybko sie nie stanie

Gość gość
Niech zgadnę - gumki były z Biedronki? :P

Gość gość
usuń!!!!

Gość gość
nie załamuj się , szukać pracy obojętnie jakiej , może męża wysłać za granicę ? przynajmniej masz dach nad głową i rodziców w razie W.

Gość Załamałam się
Tak. Kupowaliśmy gumki z biedronki. Jestem załamana.

Gość Załamałam się
Ja do pracy teraz nie pójdę bo mam na głowie malutkie dziecko. Pracowałam u kuzynki ona ma swój gabinet stomatologiczny. Oboje nie mamy studi, ani matury.

Gość Załamałam się
Mąż dobre pół roku nie ma pracy. Mąż kuzynki, u której pracowałam próbował coś załatwić no ale w towarzystkie w którym oni się obracają wszyscy po studiach i nikt nie chciał przyjąć męża. Jesteśmy młodzi mamy po 23 lata, nasza córeczka ma 4 latka i druga 3 miesiące.

Gość Załamałam się
Kuzynka ze swoim mężem sami są po medycynie.

Gość gość
Co wy chcecie od gumek z biedronki? Ja stosuję prawie 6 lat z biedronki i z innych supermarketów i nigdy nie było żadne wpadki. Koleżanka też się ze mnie śmiala, bo ona tylko z apteki kupowala i co wpadli z facetem, podobno im pękła... Ja tabletek nie mogę stosować ze względów zdrowotnych, poza tym jednak bezpieczniej czuję się w gumce, nawet jakby pękła, to można kupić tabletki 24 h, a jak tabletka nie zadziala, to nawet czlowiek nie wie, dopiero jak okresu brak.

Gość Załamałam się
No nam akurat pękła. Niestety wszystko dzieci są z wpadki.

Coś mi się zdaje, że to prowo :/ Jeśli nie prowo to wiedź, że nie trzeba mieć studiów aby zdobyć pracę. Niech Twój mąż poszuka pracy za granicą. Wielu Polaków pracuje tam fizycznie. Jeśli chodzi o Ciebie to się wkopałaś. Nikt Cię w ciąży raczej nie przyjmie, nawet po znajomości.

Gość ale puste te babyyy
ale pieprzą głupoty, najlepiej to zwalić na gumki, to czego nie brałaś do tych gumek jeszcze tabletek anty, to teraz zapieprzaj na te dzieci, idź na nocną zmianę do pracy jak mąż jest w domu, to przynajmniej nie narobicie więcej dzieci,

Gość Załamałam się
Wiem że nie trzeba, ale kuzynki mąż szukał mu pracy w swoim środowisku po znajomych on sam jest lekarzem więc wiadomo jakie to środiwisko no i nic nie znalazl. Mąż nie zna języka.

Gość Jak to co? Zaraz po porodzie
machnij sobie 4 :O

Gość gość
ale ty durna jestes, jesli kuzynka jest stomatologiem to znaczy ze skonczyla stomatologie a nie medycyne

Gość Załamałam się
Szuka cały czas pracy w Polsce. Przecież nie zostanę samama z 3 dziecii

Gość Załamałam się
Skończyła studia lekarsko-dentystyczne czyli medycyna.

Gość Załamałam się
Studia lekarsko dentystyczne kończy się na uniwesytecie medycznym

Gość bruno leśne
co ty się przejmujesz, takie patologiczne-wielodzietne rodziny jak twoja mają bardzo dobrze w życiu, znam takich co obecnie mają 11 dzieci, żaden rodzic nie pracuje, w szkole cały czas robią dla nich zbiórki ubrań i zabawek, na wycieczki szkoła się zrzuca, jedzenie w stołówce za darmo, w sklepiku zawsze wyżebrają za darmo kanapki, albo inne rarytasy. Matka strojnisia- różowe kurteczki z ortalionu, blond tlenione włosy, ojciec zawsze w kapeluszu, takie paniska z nich, że kobieto- nic tylko rodzic- ŻYCIE JAK W MADRYCIE.

Gość Załamałam się
Nie pisałam nic.

Gość gość
poszukajcie sobie. Poprzedni temat miala pod nickiem biedna mama jola. Tyle ze wtedy byla jedna corka i poczatek ciazy. A teraz nagle dwie i trzecia. Zal

Gość Załamałam się
Nie jesteśmy patologia

Gość bruno leśne
Jesteście. Macie prawie troje dzieci, mieszkacie w jednym pokoju, obydwoje bezrobotni. Dla mnie patole jak nic.

Gość gość
jesteś upośledzona autorko ? dlaczego uczepiłaś się kuzynki jak niedojda zyciowa której ktos musi załatwoiac prace i twój pozal sie boze mezulek to samo !

Gość Załamałam się
Patologią nie jesteśmy i tyle.

Gość gość
To kolejny temat typu nam zle a kuzyna stomatolog i jej maz lekarz chirurg. Co chwile sa zakladane. To marne prowo. Juz to bylo na kafe.

Gość gość
trudno co się stało się nie odstanie , trzeba brać los w swoje ręce , ja też byłam bardzo młoda 18 jak wpadliśmy , potem szybko znów i znów ale mój mąż stanął na wysokości zadania , ja w domu z dziećmi on "zap.....lał" by nam niczego nie brakło , dziś po kilkunastu latach mamy dorosłe dzieci , własna firmę i niczego sobie nie odmawiamy ,życzę Ci autorko nie poddawać się