Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestaw do lewatywy

Co myślicie o poseł Pawłowicz

Polecane posty

26.05.13 [zgłoś do usunięcia] gruz w mózgu Wiadomo o co chodzi w tym durnym "marszu szmat". Po prostu femiszmaty, muszą na siebie zwrócić uwagę. Za rok będzie "marsz k***w", potem "marsz r*********h k***w" i tak dalej. To środowisko inaczej nie potrafi. Musi bulwersować, bo inaczej nie czuje się zauważane i spełnione. Skoro chcą być szmatami, to będę je tak nazywał - femiszmaty z uwiądem intelektualnym. lapka.gif x x Nic dodać niż ująć. Dzięki, że jest jeszcze sporo osób, które myślą i mówią tak jak Ty. :)

Gość miejmy nadzieję, że niedługo
uruchomią tvTrwam na multipleksie i ci wszyscy poyebańcy typu Macierewicz, Pawłowicz, Kempa, będą tam siedzieć i w poważnych telewizjach nie będzie widać już tych zakazanych mord

Gość gruz w mózgu
Nasz szanowny interlokutor, uwielbia to lewackie chamstwo, które uwielbia poniżać ludzi ze względu na wiek, wygląd, który nie jest dość glamour. Co do bicia po mordzie. Nie mam wątpliwości, że czas bicia po mordach i przemocy wobec lewicy się zbliża. I nie mam tu na myśli wyłącznie Polski, tylko raczej zachód. Na fali wystąpień przeciwko obcym kulturowo imigrantom, którzy tak ochoczo są wspierani przez lewicę, oberwą też zwolennicy lewackich ideologii. Niechęć, nienawiść, narastają, bo chamstwo i głupota lewicy nabiera od lat rozpędu. Idiotyczne pomysły w rodzaju homomałżeństw, homoadopcji, promocja rozmaitych dewiacji, tzw: multikulturalizm, po prostu godzą w interesy człowieka zachodu, Europejczyka, Polaka, Anglika, Szkota, Francuza, Niemca i tak dalej i dalej. Zamiast autentycznej tolerancji, narzuca się de facto postawy akceptujące, przyzwalające dla zachowań poza normą, które godzą w oczywiste normy społeczne. Tak się nagina, że wahadło w końcu odbije. I to nie będzie fajne, bo masowa przemoc, zamieszki nigdy nie są fajne. Ale jeśli gra się na uczuciach, poglądach, emocjach, poczuciu bezpieczeństwa milionów ludzi, to będzie się miało tego efekty.

Gość myślę, że tak pani
jest nieszczęśliwą obrończynią patriarchatu, który zrobił z niej starą wariatkę, podobnie jak niektórych na tym topie

26.05.13 [zgłoś do usunięcia] myślę, że tak pani jest nieszczęśliwą obrończynią patriarchatu, który zrobił z niej starą wariatkę, podobnie jak niektórych na tym topie x Do takich ograniczonych umysłowo osób jak Ty, nic nie dotrze.

Gość tak to widzem
Ta pani narusza moje poczucie estetyki jeśli chodzi o wygląd i język - czemu więc pokazuje się w przestrzeni publicznej? Skoro odmawia tego innym osobom z tych samych powodów ... Mówi o urodzie innych kobiet, a czy sama w ogóle widziała się w lustrze? Bo co by nie mówić, to miss polonia, to ona nie jest :P :D Niesamowicie prostackie i prymitywne wypowiedzi, już nawet nei chodzi o treść, ale i o styl. I to ma byc dr hab.? Na szczęscie profesorem jest tylko na swojej uczelni, bo prawdziwym profesorem nie bedzie nigdy :D

Gość co się dziwić Kryśce?
Stara panna i wszystko jasne ...

Gość zatroskani obywatele RP
posłanka Pawłowicz to wspaniała odważna kobieta, wzór do naśladowania :)

Gość gruz w mózgu
Owszem x Jasne, najlepiej wrzucić do wora z napisem: stare zaschnięte dziewice/prawiczki i już wszystko wiadomo. Wbij sobie w ten lewacki łeb, że miałem niejedną kobietę, że do kościoła nie chodzę, że jestem agnostykiem, że lubię bdsm. Tylko, że z tych preferencji erotycznych, ideowych-filozoficznych, wcale nie musi wynikać, że jestem ich intelektualnym niewolnikiem, według zasady, że skoro lubię przylać dziewczynie w seksie i oberwać, to będę się domagał jakiegoś uznania dla moich dewiacji. Jeszcze mi nie odbiło. :D Ale homo-lesby oczekują, że skoro ich swędzi c*psko i fiut na widok osobnika tej samej płci, to ten "niezwykły" fakt, uwzniośla ich i przekłada się na ich intelektualne horyzonty (oczywiście to nie dotyczy wszystkich homoseksualistów i lesbijek), które eksplodują litanią roszczeń, podszytych prymitywizmem intelektualnym. Gówno im się należy, poza tolerancją. TOLERANCJĄ, czyli znoszeniem, ale nie przyzwalaniem na dewastację kultury i społeczeństwa. Tolerancja to nie jest akceptacja i nadskakiwanie, które za tolerancję teraz się nam przedstawia. Kto nie wierzy, niech sprawdzi w słowniku. Lewactwo ma długą tradycję, no nie tak długą jak chrześcijaństwo :D ale kto ciekawy, niech poczyta sobie Wolterze i jego hipokryzji, Robespierze i powstaniu w Wandei, o gówniarzerii z tzw: Paryskiego Maja, która teraz ma po 60, 70 lat i dorwała się do władzy w całej Europie wpychając swoją wulgarną ideologię gdzie tylko się da.

Gość gość
J amam tylko pytanie-jaki sens wychodzić na ulicęw marszu prawie nago,wymalować usta na czerwono i w ten sposób tak bardzo SZKODZIĆ niż bronić słusznej sprawy .Te lewackie feministki robią więcej j złego niż dobrego.Sama poszłabym na taki marsz ale nie mam zamiaru brać udziału w ideologicznym syfie mającym na celu wypromowanie własnych środowisk.

Gość gość
Dodam że nei jestem konserwatywna ale nie uważam by robienie z poważnych spraw lidiotycznych heppeningów z bębenakmi w tle było tym czego krzywdzone kobiety naprawdę potrzebują.

Gość do: gruz w mózgu
A ty zapamiętaj sobie, że lewactwo jest tak samo złe jak prawicowy fanatyzm ;)

Gość sfesrtdrss
A no sens ma taki, że przynajmniej sie o tym mówi, bo gdyby one wyszly ubrane normalnie, albo gdyby wyszły zakonnice z afiszami : g***t jest zły, to nic by to nie dało i nic by sie o tym nie mówiło. A jak ludzie pojmują sprawy w prostacki sposób jak pawłowicz, obrazaja i sieją nienawisc to tak sie to konczy

Gość gruz w mózgu
A ty sobie zapamiętaj, że ani ja ani pani Pawłowicz, ani PiS, nie reprezentujemy prawicowego fanatyzmu. To o czym piszę, czyli reakcja na akcję lewicy, nastąpi poza tradycyjnymi konserwatywnymi partiami, bo one niezbyt są zakorzenione w społeczeństwach, narodach. Ostatnia akcja Camerona, tylko odbiera przyzwoitym i umiarkowanym konserwatystom wiarygodność. To bicie w zrównoważonych konserwatystów (w Polsce PiS) w wykonaniu lewicy, skończy się tym, że lud się po prostu wścieknie i nie będzie nikogo słuchał, nie tylko lewaków, którymi gardzi, ale i konserwatystów, którym nie ufa. Po prostu wyjdą chłopcy i zaczną podpalać i polować na lewaków, którzy są znani, bo uwielbiają błyszczeć. I poleje się krew. Nie powiem, że będę po nich płakał, ale to nie tak powinno być, ale ta wojna kultur z tv, sieci, wyleje się w końcu na ulicę. Europa jest coraz słabsza, mniej sprawna i nie poradzi sobie z wielkimi zamieszkami, które będą trwały tygodniami, tak że, ofiar będą tysiące. Czy to będzie za 5 lat, czy 15, nieważne, to się zdarzy, bo taka jest dynamika polityczna.

Gość gruz w mózgu
PiS to skrajnie prawicowa partia, narodowo - katolicka. nacjonalistyczna. Może to nie jest prawicowy fanatyzm, ale zdrowy twór to także nie jest.PiS to antysystemowa partia nieuznajaca istniejącego stanu rzeczy dopóki oni nie rządzą, siejaca zamęt i paranoje. DLa mnie to jednak jest fanatyzm

Gość gruz w mózgu
Nie podszywaj się pode mnie. PiS jest w jakimś sensie antysystemowy, bo ten system jest chorobliwy. Trudno być prosystemowym jednocześnie chcąc ten system zmienić na uczciwy i wydolny.

Gość do: gruz w mózgu
wybacz,nie chciałem sie podszywać, zgubułem w nicku: "do" ;)

Gość gruz w mózgu
Ten twór jest tak samo zdrowy jak społeczeństwo, które go wydało, czyli trochę zdrowy, trochę chory. Natomiast SLD jest pleśnią na trupie, Palikociarnia to agresywny rak, PO to jakaś nieuleczalna kiła mózgu. Społeczeństwo nie jest zdrowe i miota się bez przywództwa. A przywództwa nie ma, bo elitę wyrżnęli nasi sąsiedzi. To co mamy, to albo niedobitki, albo brudny postkomunistyczny szlam.

Gość gruz w mózgu
do :D wybaczam, gdyż jestem tolerancyjny ;) Ja głosuję na PiS i raczej nie widzę, na kogo innego mógłbym zagłosować. Jak wyżej napisałem reszta to syf, co nie znaczy, że wszyscy członkowie PO, to syfilitycy. Jest tam trochę niezłych osobników, ale co zrobią to się okaże. Katolicyzm, to opoka polskości. Bez KK, Polska nie przetrwałaby ani zaborów, ani komunizmu. Lewackie bicie w KK uważam za zdradę stanu, chociaż jak wyżej napisałem do kościoła nie chodzę i de facto katolikiem trudno mnie uznać. Ale Matka Boska, to dla mnie jeden ze znaków polskości. Po prostu Bóg Honor Ojczyzna.

Gość gość
Do gruz w mózgu- O właśnie-nie ma to jak stereotypy. Widzisz ,giniesz od tego samego miecza którym wojujesz.Właśnie potwierdziałaś zasadę że najciemniej jest pod latarnią.Twój stereotyp-PIS równa się nacjonalizm jest równie chory jak ten ze mini równa się -prawo do g****u. Taki typ ludzi uświadamia mi niesamowite zaklamanie" wojowników" o walkę ze stereotypami podczas gdy sami sądo bólu ich niewolnikami..Pacjent nie powienien leczyc pacjenta.

Gość Lahartt
pali-Lewica sama się prosi o to żeby jej doyebać. Ktoś kto w obliczu tak poważnych problemów makroekonomicznych w związku z bezrobociem,narastającym obciążaniem podatkami,opłatami i barierami administracyjnymi dla małych przedsiębiorców,lukami w prawie,inwigilacją,kontrolą ,rozwarstwieniem materialnym i społecznym ma jedynie do zaofrowania hasła w stylu "jp gmd"albo "sadzić,palić,legalizować"uwodząc tym bezmyślnych idiotów,po prostu na uwagę i szacunek nie zasługuje.Nie zasługuje na to by rządzić.

Gość gość
*do podszywa gruzu

Gość gość
chora kobieta

Gość gruz w mózgu
A niby jak to potwierdziłem? Tym, że gardzę SLD i Palikociarnią? Że widzę fatalną siłę PO? Ja na to PO kiedyś głosowałem, za tych wyborów co miał być POPiS. I bardzo srodze się zawiodłem na ich rządach. Już nigdy więcej. Układ poskomunistyczny trwa i nie mam zamiaru zgnilizny nazywać inaczej, jak zgnilizną.

Gość gruz w mózgu
:D tak się polemicznie zapędziłem, że nie doczytałem :D że to nie do mnie :D

Gość gość
:classic_cool:

Gość gruz w mózgu
Laharrt Święte słowa

Gość gruz w mózgu
Przez tę "reformę" Kafe, to nie wiem z kim gadam i kto jest którym gościem :D

Gość polska patriotkaa
Pawłowicz to dzielna kobieta, należy dać jej medal!