Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepszy SAMSUNG GALAXY S3 czy dobry aparat fotograficzny?

Polecane posty

Gość gość

Jak uwazacie, mysle czy lepiej kupic smartfona z aparatem 8mpix czy moze porzadny aparat fotograficzny. Lubie robic zdjecia chociaz nie jestem profesjonalistka wiec pewnie lustrzanka odpada, no bo po co? Z kolei smartfna juz mam od 3 lat ale bateria jest bardzo słaba i zamula ;/ mało pamieci itd

Gość detektyw Kolombo
S3 robi calkiem ladne zdjęcia, do codziennego pstrykania wystarczy w zupelnosci

Gość duchu co tutaj robisz
miałeś być teraz u kochanki w łózku:D

Gość gość
a jak z szybkoscia robienia zdj, np gdy obiekt biegnie? na moim obecnym tel rozmazuje sie w ruchu;/

Gość gość
zdecydowanie wybralabym aparat fotograficzny. Kupilam sobie cyfrowy przypominajacy lustrzanke ktory robi super foty, watpie bys zrobila cos takiego telefonem

Zdjęcia w ruchu lepiej robić podążając aparatem za poruszającym się obiektem - wtedy on powinien pozostać ostry, a rozmaże się tło. Na Twoim miejscu wybrałabym aparat. A od smartfona raczej nie ma co wymagać długo trzymającej baterii.

Gość gość
moze faktycznie lepiej aparat? :o

Gość fdghhhsjkfgy
''gość zdecydowanie wybralabym aparat fotograficzny. Kupilam sobie cyfrowy przypominajacy lustrzanke ktory robi super foty, watpie bys zrobila cos takiego telefonem '' co to za apart kupilas, i jaka cena?

Gość znowu 10 osób, cholera
telefon słuzy do dzwonienia a aparat do robienia zdjęć aczkolwiek wiele aparatów nie nadaje się robienia tychże zdjęć więc trzeba uważąć :D zdjęcia w ruchu będzie rozmazywał też każdy aparat ze stabilizatorem bo zanim złapie ostrość to obiket się przemieści. tylko gówniany aparat nie rozmazuje zdjęć biegacza, dobry ma od teog specjalny tryb sportowy tak samo jak tryb nocny z inną czułością. piksele nie mają znaczenia liczy się wielkośc matrycy a ta w telefonie zawsze będzie niewielka (w uproszczeniu zdjęcie jest rozciagane do tych 8 MPx) za to tel. mają dobre oprogramowanie np,. nasycają barwy wiec zdjęcia wyglądają często lepiej niż z kiepskich aparatów. rozdzielczosc to taka sciema marketingowa w aparatach kompaktowych nie ma sensu przywiazywac do tego wagi.

Gość gość
i ten no aparatem nie można dzwonić i smsować bo ci koleżanki zapomniały napisać ;-)

Gość znowu 10 osób, cholera
odnosząc się do tematu jeśli nie wiesz co to balans bieli jest albo czułośc to kup telefon bo tobie i tak wszystko jedno :D w trybie auto to dobrym sprzętem często wyjdą gorsze zdjęcia niż samsungiem za 199zł z biedronki. zwłaszcza jak ktoś będzie pstrykał biegnącego cżłowieka :D

nie znam sie na aparatach ani na fotografii ale wydaje mi sie, że do robienia zdjęć obiektów dynamicznych lepsze sa jednak cyfrówki

Gość Dagmarr
Moim zdaniem zawsze aparat będzie lepszą alternatywą niż telefon :) Jednak jeśli chcesz zyskać pewność sprawdź to w rankingu http://ranking-aparatow.pl/ :)

Gość gość
Lepszy jest aparat, ja swojego używam od 4 lat, ostatnio nawet dodałam zdjęcia na www.utalentowani.pl :)

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S6,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://ma0.pl/r/r1vsamsung

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7