Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbella

Moje życie jest nudne

Polecane posty

Jak w temacie. Nie mam przyjaciół, jedynie dobre koleżanki, niestety mieszkam daleko od nich i nie widujemy sie często (z wyjątkiem szkoly). W mojej małej miejscowosci nie ma nic: parku, terenów zielonych, kina itp. Nawet jak chce iść pobiegac czy iść na rower to jest problem..Nie mam z kim, a sama szczerze mowiac mam troche opory, sa takie miejsca gdzie mozna pojeździć na rowerze i pospacerować, ale tam często krecy sie pijacy i podejrzane typy. Moje życie to porażka.

Gość emkaaaaaaaaaaaaaa
nie jestes sama :) witaj w klubie

Na tematy o zarlocznych dzieciach, sraniu do ryja to odpowiadacie, a jak ktoś serio coś pisze to już nie :/

Gość gość
Lepiej jak nic nie piszą, niż gdyby mieli pisać na siłę, bez sensu, albo w stylu "pokaż cycki szmato" :P

Gość prawictwo pospolite123
cycków lepiej niech nie pokazuje , przynajmniej nie dzisiaj.

Gość gość
tez sie nudze, na stale mieszkam w Londynie, teraz jestem na urlopie w Polsce i starsznie sie nudze. Juz sie nie moge doczekac powrotu do UK. Nie myslalem z ebede tesknic za praca, ktorej niby nienawidze. heheheh W londynie moje zycie to taka rutyna , ale mozna urozmaicic o to robie ;-) Poza tym zyje tam mas aludzi

to robcie ekscytujace rzeczy :) jesli kazdego dnia robicie to samo to co sie dziwicie...

A co ekscytującego można robić w takim miejscu? Mam sobie zrobic rundkę po spozywczakach czy co?

Gość gość
Nic Ci nie poradzę bo mam w sumie podobnie, na dodatek popadam w alkoholizm

nie wiem co to za miejsce - ale mozesz pojechac na rower , mozesz sie wybierac raz w tygodniu na jakas wycieczke w odlegle miejsce , mozesz zaczac jakies ciekawe hobby np fotografia, sprobuj nauczyc sie salsy ....zyj jego mac :D

Uwielbiam rysować, niestety jestem na to strasznie niecierpliwa. Samotne spacery, jazda na rowerze, muzyka, trochę tego jest w sumie

Moze zacznij pisac blog. Spróbuj rysowac swoje okolice. Zrob sobie dluzsze wycieczki na rowerze do miejsc gdzie jeszcze nie bylas.

Gość gość kawoman
Najfajniejsze zajęcia to takie, które można dzielić z innymi. Robienie czegoś wyłącznie dla siebie nie daje tak dużej satysfakcji, i najczęściej w końcu się znudzi.