Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On często powtarza "to możemy się rozstać" nie zależy mu?

Polecane posty

Gość gość

np. ostatnio była taka ostra kłótnia, a on "to możemy się rozstać", wcześniej też "to nie musisz ze mną być". jest taki, że nie pozwoli sobie nic powiedzieć, uważa, że wie najlepiej

Gość gość
rozstan sie z nim na probe i zobaczysz jak zareaguje:)

Gość gość
jak na próbę? ale boję się, że potem już nie wrócimy do siebie.

Gość gość
skoro cie nie kocha predzej czy pozniej ten zwiazek sie rozpadnie gorzej jak bedzie slub i dzieci nie chce cie? to niech spada a moze zrozumie ze gada glupoty, zateskni i bedzicie zyc dlugo i szczesliwie

Gość dziewczyna29
wyglada na to, ze tylko Tobie zalezy na tym zwiazku. prawda jest taka, ze skoro ciagle powtarza, ze mozecie sie rozstac to wlasnie o to mu chodzi. wiem to z doswiadczenia- tez tak ciagle powtarzalam mojemu ex- szkoda mi go bylo zostawic ale tylko szukalam okazji abysmy sie rozstali.

Gość no to nie wrocicie
łaske ci ktos robi, ze jest z toba, czy co? jak mowi "mozemy sie rozstac", to odpowiedz "nie ma sprawy" i urwij kontakt, wielkie halo :O zakladam, ze nie znalas go przez cale zycie, wiec jakis tam czas przezylas bez niego, czyli da sie.

Gość gość
Nieprawda. Ja tez tak czesto powtarzam swojemu mezczyznie, poniewaz szalenie go kocham i boje sie, ze to on ze mna nie chce byc, a dla mnie mysl, ze ktos mialby mi robic lache ze ze mna jest alno bal sie odejsc jest najwiekszym bolem. Nie sadze ze jemu na Tobie nie zalezy. Ja tak mowie w emocjach. Sprawdzam go. Wiem, glupie ale wystawiam go na probe. Kocham go jak szalona i gdyby odszedl chyba bym umarla.

Gość gość
bo on może wyczuwa, że mi bardzo zależy i wie, że ja nie powiem, że "nie ma sprawy, to rozstańmy się", ale chyba muszę tak zrobić, zobaczymy co on na to.

Gość dziewczyna29
no oczywiscie, ze wyczuwa. po prostu sobie ciebie pozbadl. powinniscie sie rozstac- chyba nie chcesz byc z kims kto za nic cie ma. a nóż cie kocha i poi rostaniu sie zmieni i bedzie chcial wrocic.

Gość bezcenna rada
szantaz emocjonalny

Gość gość
to jest facet i jak tak mowi, to juz mu to chodzi po glowie. Przestan mu zrzedzic, bo cie zostawi.

Gość wiadomo ooo
Zagrywka gimbazy. Jak tak zrobi, to nie minie trochę czasu a będzie płakał przez telefon za tobą - sprawdzone info.

Gość wiadomo ooo
Zagrywka gimbazy. Jak tak zrobi, to nie minie trochę czasu a będzie płakał przez telefon za tobą - sprawdzone info.