Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika.. ---

wyprowadziłam się/ uciekłam od rodziców, mieszkam tydzień z facetem i wiecie co?

Polecane posty

Gość dominika.. ---

mam ochotę uciec od niego, ale nie mam gdzie. do rodziców się nie odzywam, bo zrobiłam im wielką przykrość tą wyprowadzką, mam 18 lat, mówili, że to nieodpowiedni chłopak, i powiedzieli że jak się wyprowadzę to mogę nie wracać już do domu i że tracę rodziców na zawsze. nie wiem co teraz zrobić, nienawidzę siebie za tą decyzję,

Gość love is dead
daj im czas, a później pogadaj z nimi na spokojnie, jestem pewna, że przyjmą Cię z powrotem, pomimo słów, które padły.

przepros rodzicow, przyznaj im racje, porozmawiaj, napewno zrozumieja

Gość dominika.. ---
pomiędzy mną a matką doszło do rękoczynów podczas tej awantury, nigdy w życiu nie przezyłam takiej akcji w domu. nie wiem czy tu przeprosiny wystarczą

Gość Ania2312313
może zachowałaś sie nie rozsadnie ,ale tez dziwie sie tekstom Twoich rodzicow ... nie powinni byli ci tak mowic choc możetak wcale nie mysleli tylko powiedzieli tak pod wplywem emocji... sprobuj wrocic do domu , nie znam Twoich rodziców ,ale normalni rodzice by Cie przyjeli

Gość dominika..---
póżniej tato wyskoczył na mnie z siekierą ale zrobiłam unik i trafił mamę w ramię odrąbując jej rękę mama w szale chwyciła tatę za włosy i tłukła jego głową w ostrze siekiery, ja przerażona uciekłam

Gość gość
jak sie przyznasz do bledu, przeprosisz to pewnie przyjma cie z powrotem

Gość bardzo dobrze...
Powinni cie wydziedziczyc, p***a sfędzi to sie leci nie myslac o konsekwencjach teraz prozny placz, czas wykurwiać pod most dziwko w karton po lodowce