Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz hmm

Boje sie , ze jak pojde do toalety to w sedesie bedzie waz

Polecane posty

Gość no i co teraz hmm

i ugryzie mnie znienacka w tylek :/

Gość dominika.. ---
no to zobacz czy siedzi waz czy nie

Gość schiza.brrrr
Nie no serio kiedyś miałem podobną schizę, za młodu-ale to po obejrzeniu horroru o piraniach. Bałem się kąpać w wannie, bałem się siadać na sedes, więc dokładnie go sprawdzałem przed każdą czynnością;)

Gość gość
a ja kiedys ogladalam taki reportaz ze w jakiejs kamienicy babka wchodzi do wc a tam z muszli wylazi wąz .okazalo sie ze ktos go mial nieleganie i on mu uciekl a ze stare budownictwo szerokie rury kanalizacyjne to zawedrowal az do tej babki. strach pomyslec co sasiedzi moga miec w domach .brrr

Gość no i co teraz hmm
Widzicie? To jednak sie zdarza. Zawsze najpierw patrze czy w srodku nic sie nie czai, ale potem sobie mysle, ze siedze spokojnie a tu nagle cos mnie moze ugryzc... Boje sie wezy strasznie, to moja fobia

Gość schiza.brrrr
w takich momentach cieszę się że mieszkam na 5 piętrze;p

Gość no i co teraz hmm
A ja na 3 :p

Gość gość
u mojej koleżanki w bloku też była afera z wężem do dziś zanim usiądę patrzę w głębiny

Gość gość
To i tak nic. Ja kiedys bałam sie siadac na sedes bo bałam sie... HYDRAULIKA! :D

Gość no i co teraz hmm
A co, hydraulik czail sie w sedesie? :D

Waz jak waz ale kilka tat temu w moim miescie pojawil sie problem ze szczurami i te autentycznie w starych kamienicach wychodzily z sedesu lub z kratki pod prysznicem kolezanka pracuje w sklepie i tam musieli pod prysznicem dla robotnikow na kratke prysznicowa stawiac miske a do miski ciezki kamien lub cegle aby nie podwazyly cholery, na zapleczu polowe towary pogryzly a to jest drogi sklep z meblami biurowymi i wez tu idz do kibla lub na zaplecze cos przyniesc to dopiero strach

Gość gość
hahaha nie wierze, myślałam, że tylko ja taką schize z wężem miałam za młodu i nikomu o niej nie mówiłam!! :D :D :D :D :D plus do tego jeszcze szczury

Gość gość
u mojego kolegi szczury wychodzily z kibla, a mieszkał w bloku na parterze, masakra

Gość jedna onaaaa
ja też mam schize, że może szczur wyjśc z klopa bo słyszałam takie historie

Gość kosmateuska
to wcale nie jest smieszne, bo u mojej kolezanki (mieszka w domu) wyszedl szczur przez kibel, masakra, ona wyskoczyla z lazienki i szybko zamkelysmy drzwi, potem jakis wuje zabil tego szczura Od tamtej pory nidy sie u niej juz nie zalatwilam.

Gość gośćiegośćie
A u mnie w bloku to w piwnicy takie szczury że szok, ziemniaka nie wyniesiesz bo za parę godzin tylko sieczka zostaje. A tak się bydlaki oswoiły że już nawet nie uciekają na widok ludzi. Masakra.