Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gretta32a

Schudnąć 20 kg

Polecane posty

Gość gretta32a

witam szukam osób które tak jak ja chcą schudnąć 20kg. Obecnie ważę 95 kg.

O proszę, to masz podobny cel i wagi do mojego - ja zaczęłam 6 tygodni temu ważąc 91,3 kg, teraz mam 81,7 kg, a cel to 70 kg :) Powodzenia :)

Gość gretta32a
dr_ozdzowka gratulacje i od razu pytanie jak to zrobiłaś, konkretna dieta czy redukcja porcji jedzeniowych??

Gość gość
gretta poczytaj plan odchudzania http://www.naturalnarewolucja.pl/#!plan-odchudzania/cee6 i dopasuj go do siebie, jak się mądrze pryzgotujesz do odchudzania to pobędziesz się tych 20 kg :) powodzenia!

Gość greta32a
dziękuję za linki, ja narazie spróbuje zmniejszyć porcje jedzonka i odstawiam słodycze

Gość sprobuj czegos nowego
20kg to naprawdę dużo. Chciałabyś schudnąć ale nie wiesz jak to zrobić? Wszystkie diety zawiodły? Napiszcie do mnie sprobuj.czegos.now ego@wp.pl Pomogę Ci zrzucić zbędne kilogramy bez efektu jojo i głodowania! Odzyskaj wiarę w siebie! Gotowa na zmianę?

Gość gość
Dużo ruchu w ciągu dnia + odpowiednia suplementacja daje super efekty. Osobiście stosuje suplement Slimunox - 3 miesiące i 7 kg mniej.

Gość gość
Zaczynałam z podobną wagą, też najpierw zmniejszyłam porcję jedzenia, trochę schudłam ale to wszystko wolno szło i postanowiłam wprowadzić suplementację w postaci agrestu indyjskiego. Minęły cztery miesiące aktualnie ważę 75 kg Jeszcze trochę mi zostało ale i tak jestem zadowolona. Tego typu środków jest dużo, ja skorzystałam z tej oferty https://amlanforte.com

Gość Maria44
Dr. Parell Cleanse był dla mnie prawdziwym zbawieniem, pozwolił mi się pozbyć niepotrzebnych substancji w moim ciele i schudłem aż 20 kilo w jeden miesiąc. Pozwolił mi się poruszać o wiele łatwiej, stracić na wadze i polepszyć mój wygląd. Wyglądałem szczęśliwie i zdrowo. Moja skóra się oczyściła i nie miałem już pryszczy ani trądziku. Dr. Parell Cleanse rozwiązuje wiele usterek wewnętrznych narządów za pomocą jednego zażycia, ponieważ samym narządom trudno jest zwalczyć te szkodliwe substancje.