Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Podglądają wasz przez monitory LCD

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wglad na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

Gość gość
skąd masz takie info? i pewność tego,że tak jest?

ludzie z pracy mnie podglądają to wiem na 100%. Na wiosce też podglądają, szpiegują i nie wiadomo co jeszcze robią.... X Mogą tym programem widzieć co robi osoba mieszkająca na drugim końcu polski. x Widzą wszystko bo ten program przeszukuję bazę każdego dostawcy neta - tak że mogą sprawdzić jakie strony wchodziłeś miesiąc temu. X Ponadto widzą co robisz na pulpicie, widzą ciebie przed kompem itp.

Gość Katarzyna1986BB
Już idź zrób sobie ten kisiel, zjedź i idź spać synku, bo bredzisz...

Gość gość
no niestety bredzi,dobry haker potrafi takie rzeczy zrobić. Trzeba dobrze uważać komu daje się dostęp do swego kompa. Wystarczy chwila ;) i kamerka działa w odwrotną stronę a My nawet o tym nie wiemy.

Jeśli jest tam kamerka, ale z monitora LCD jako takiego się kamery nie da zrobić.

mówię prawdę - mam na to mnóstwo dowodów. To prawda- a ci co mówią że bredzę boją się że nie będą mieli kogo podglądać. X Ci co podglądają się bardzo podniecają tym i łatwo poznać że ktoś cię podgląda.

mówię prawdę - mam na to mnóstwo dowodów. To prawda- a ci co mówią że bredzę boją się że nie będą mieli kogo podglądać. X Ci co podglądają się bardzo podniecają tym i łatwo poznać że ktoś cię podgląda.

Gość gość
to schizofrenia sie nazywa ;]

Gość gość
ja kamerki nie mam :-P więc mnie to dynda :-P

ale powiedziałem że nie chodzi o podglądanie przez kamerkę. Chodzi o to że kamerą jest cały ekran monitora LCD i to on przesyła obraz.

ale powiedziałem że nie chodzi o podglądanie przez kamerkę. Chodzi o to że kamerą jest cały ekran monitora LCD i to on przesyła obraz.

Gość gość
Dlatego ja zaslaniam i ekran i telewizory i mnie nie podgladaja :classic_cool:

Gość gość
jezu, czlowieku bierz lekarstwa!!! przeciez taka ciezka paranoja jest cholernie uciazliwa!!! jak ty mozesz tak zyc??? czepek z folii aluminiowej tez juz masz zeby twoich mysli nikt nie slyszal???

jestem zdrowy to co piszę to prawda. Piszę to informacyjnie żeby ludzie wiedzieli że jak przeglądają neta to obok nich jest zgraja podglądaczy.

póki co nikt nie wymyślił lekarstwa na podglądaczy. Można jeść tabletki garściami a podglądacze nadal będą się podniecać. Nie w tym rzecz. X Rzecz w tym aby ludzie wiedzieli o tym ...i żeby ci co podglądają się nie podniecali tym.

Gość gruz w mózgu
Dla mnie Myrevin jest wyrocznią, bo siedzi tu od zarania i wie wszystko jak szacowny starzec kapłan w Delfach, czy gdzieś tam :classic_cool:

no normalnie. Jesteś członkiem jakiegos zespołu badawczo rozwojowego w wiodocej firmie jakiejkolwiek branży? Czego sie jeszcze nie da zrobic powiedz:) Co mozna a czego nie mozna zrobić z patyka. No oświeć nas żebysmy nie żyli w ciemnocie

Gość gość
To co tv mam też nie oglądać? Ja Tobie wierzę , bo mi nie takie numery odwala sąsiad psychopata.

Nie lubię jałowych polemik. ;) Poczytaj sobie o ekranach z ciekłych kryształów. Ja rzecz jasna naukowcem nie jestem dlatego się na ten temat wymądrzał nie będę.

POmogę Ci zacząc: Patyk to przeważnie martwy kawałek jakiejś rośliny, który z jakichs wzgledów postanowił się usamodzielnic co nie wyszło mu na dobre. Patyk składa sie z tego tam i tamtego nie ważne z czego bo patyk to patyk i jego patykowatość uniemozliwia spozytkowanie go w jkimkolwiek innym celu niz podziwianie jego patykowatej struktury... Oddaje głos:)

Gość gruz w mózgu
Cóż za powalający głos w kwestii patykowej :classic_cool:

Aha...czyli, że dokonałes bez zniszczenia dokładej analizy strukturalnej Twojego sprzętu do wizualizacji? ja mam co najmniej pięć pomysłów nie wychodzących poza zakres szkoły średniej jak zrobic z monitora "kamerę" Ale pewnie jestem jebniety umysłowo i zaraz mnie wyślesz do psychiatryka

Gość gruz w mózgu
To opisz te pomysły, chętnie poczytam

ludzie to Prawda z tym podglądaniem i jeśli kogoś potkacie w waszym otoczeniu.... Kogoś to będzie wam się wydawał że to robi - to na 100% to robi. X Ludzie zostawiają na sobie mnóstwo dowodów na to że podglądają. Wystarczy się im tylko dobrze przyglądać. Takich śladów jest mnóstwo - nie tylko w ich zachowaniu ale nawet w tak niepozornych sprawach ....że nie będę się na ten temat wypowiadał żeby nie zdradzić się za bardzo.....