Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamiastapasta

wit c na przebarwienia (cebion, juvit)

Polecane posty

Gość plamiastapasta

czy któras z was stosowała wit c w kroplac na twarz (cebion) , w celu zredukowania paskudnych i uciążliwych przebarwień? Wyczytałam, że taka kuracja daje efekty. Ja po trzech aplikacjach na noc mogę stwierdzic, że owszem, skóra jest fajna w dotyku, miękka i jakby bardziej napięta i rozjaśniona, ale piegi i plamy jak były ciemne tak zostały i odcinają sie od skóry jeszcze bardziej, przez co są mocniej widoczne:( tzn poza plamami i piegami skóra jest jaśniutka i nie wiem czy stosowac ten specyfik dalej czy zaprzestać bo w efekcie to wizualnie wygląda gorzej .Mam tak nierówny koloryt, ze trudno by mi było aplikować wyłącznie na ciemne miejsca, dlatego stosowałam na całą twarz. ma ktoś może doświadczenia w tym temacie?

Gość polina1980
nigdy nie stosowałam tej metody, zawsze za to siegam po krem white&beauty floslekowy, do tego tonik. stopniowo wydaje mi się, ze koloryt skóry się wyrównuje, ale wiadomo, że to proces - szybkich cudów nigdy nie ma. ale specyfik działa tak,jak obiecuje producent

Gość polina1980
nigdy nie stosowałam tej metody, zawsze za to siegam po krem white&beauty floslekowy, do tego tonik. stopniowo wydaje mi się, ze koloryt skóry się wyrównuje, ale wiadomo, że to proces - szybkich cudów nigdy nie ma. ale specyfik działa tak,jak obiecuje producent

Gość plamiastapasta
wszystkie drogeryjne kremy już przetestowałam, ten również i acne derm też:(

Gość gość
idź na laser, ewentualnie na kwasy. ja usuwałam przebarwienia laserowo. nic wcześniej nie dawalo rady.

Gość plamiastapasta
ale teraz na lato można? jaki to był laser? ile kosztował zabieg? ile potrzeba takich sesji? przebarwienia ci wróciły?