Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwerka

Dlaczego w telewizji tak często pokazują jakieś biedne rodziny?

Polecane posty

Gość Qwerka

Przeciez nikogo to nie obchodzi. Bieda wynika z lenistwa - ludziom nie chce się pracować, więc mało zarabiają lub żyją z zasilków. WKurza mnie takie wspieranie takich rodzin - media niestety walczą z ludzmi bogatszymi, pracowitymi zamiast wspierać właśnie ich a nie biedaków

Gość nemocnicanakrajumesta
Mnie draznia te rodziny ktore maja 9 dzieci a potem placza ze ich nie stac... TO po co zescie tyle robili? :O Jak juz mieli 5 to nie mogli zaczac sie zabezpieczac? :O

Gość licencjatowa dama
bo ksiądz w kościele zabrania prezerwatyw

masz rację. chcą dzieci a potem narzekają. Moja koleżanka i 4 jej rodzeństwa mają się anprawdę dobrze nic im nie brakuje, starsze jeżdża na kolonie, mają piękny dom, ładne ciuchy ogólnie wszystko co dzieciaki chcą ;) Ich tata jest górnikiem, mama nauczycielką a do tego we wakacje jeździ do Holoandii by dorabiać, i nie narzekają chociaż ciężko pracują. a niektórzy to tylko siedzą na d***e i narzekają.

Gość gość
zwykle wielodzietnosc to nędza

Gość gość
tam gdzie jest alkohol tam i jest bieda

Gość gość
ksiadz zabrania daje npr kture jest skuteczne i tansze

nie zgadzam sie. ja juz miesiac szukam jakiejkolwiek pracy i nie mam !!! w warszawie zycie jest latwiejsze, w malych miastach prace mozna zdobyc tylko poprzez znajomosci. nawet na kase nie ma miejsca.

Gość gość
bo tv jest od pokazywania rzeczy kontrowersyjnych, inaczej widz by się nie zainteresował i nie oglądał. TV to 4 władza przecież i dyktuje ci co masz oglądać :) Nie ma oglądalności, nie ma kasy :)