Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana54321

PORONILAM ;( obumarcie..

Polecane posty

Gość zalamana54321

to byla moja pierwsza ciaza. w 12 tygodniu dowiedzialam sie ze moje dziecko sie nie rusza, tydzien wczesniej bylam u ginekologa na badaniu i wszystko, badania rowniez wskazywalo ze jest ok! jednak na 1wszym usg okazalo sie ze niestety:( poszlam na zabieg lyzeczkowania... zastanawiam sie czy nie bede miala problemu z zajsciem w kolejną ciąze... boje sie ze to sie powtorzy..najgorsze jest to ze nie podano przyczyny a badania robią po conajmniej 2 poronieniach...miala ktoras z Was taka sytuacje?:(

Gość gość
Miałam to samo w zeszłym roku. U mnie ciążą obumarła na etapie 7 tygodnia i wyglądało to tak że na badaniu USG było wszystko dobrze nawet parametry dla lekarza były normalne , bił mały punkcik (serduszko) ale mnie nie dawały spokoju prawie dwa razy mniejsze rozmiary zarodka w porównaniu do pierwszej córki na tym etapie. W 11 t.c okazało się że zarodka prawie nie widać i nie ma akcji serca. Na drugi dzień zabieg a w wyniku histopatologicznym nic konkretnego nie wyszło. Ja mam mozliwość już teraz otrzymać skierowania na badania bo robi się je po pierwszym niepowodzeniu tu gdzie mieszkam (hormony, ewent. stany zapalne itp).

Gość gość
ja poroniłam w 8 tyg, ponad rok się już staram zajść i nic nie wychodzi :(

Gość gość
ja zrobiłam badania hormonalne, posiewy z pochwy, mąż zbadał nasienie i również pod kontem bakteriologicznym i nic nie wykazało wszystko ok z nami, wynik histopatologiczny nic nie wykazał :(

Gość gość
ja poroniłam w 10 tc. Po trzech miesiącach przerwy zaszłam w kolejną ciążę przy pierwszej próbie. Wszystko ok. Powodzenia!

Gość gość
spadaj kołdra nie interesuje cie temat to spie... na szczaw

Gość gość
Pancerna masz rację zrobimy sobie nowe, byleby tylko nie były to takie ścierwa jak ty :D