Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda822

CO Z TYM ZYCIEM?

Polecane posty

Gość Ruda822

Poznałam, tak myslalam fajnego faceta... Ale taki byl do kilku miesiecy, teraz jest zupelnie kims innym, opisze Wam kilka syt gdzie faktycznie sie przerazilam, najpierw byl milusi, ale z czasem zaczal przy mnie przeklinac, potrafil mi na srodku galerii powiedziec, ze jestem poje..., zebym poszla sie leczyc, gdy szlismy na impreze do znajomych potrafil rzucic flaszke wodki na chodnik i pojsc, zostawiajac mnie na srodku miasta w nocy, ale co jak ciele pobieglam za nim, mowi do mnie na zarty, ze wygladam jak wywloka, ze jestem kaflara, matole, w nerwach mowi wku... mnie, masz syf, nie sprzatasz, nie gotujesz, na pewno nie umiesz gotowac jak moja eks, ciagle sie ze mna kloci, rzuca sluchawka, jak wtedy dzwonie to pyta po co dzwonisz, nie chce mi sie z Toba gadac, a gdy po klotni pisze smsy to pisze wtedy rzygac mi sie chce od Twoich sms. Raz w tyg mnie rzuca, i to przez tel mowiac np ej to jest bezsensu, juz nigdy nie chce Cie widziec, ciagle mowi ze ma to wszystko gdzies, ja go tlumacze, ze to przez stres, przez to ze stracil prace, ale prawda jest taka ze takie syt zaczely sie 3 mies zanim stracil prace, jak stuknelam goscia na parkingu to piewsze co tel do niego, akurat bylismy pokloceni wiec mnie zrypal i zamiast pocieszyc usluszalam: Bo Ty ku...nie umiesz jezdzic, jak mu opowiadam ze np robie taka niespodzianke kolezance to mowi ej Ty masz zje... pomysly, ostatnio powiedzial, ze nie chce mieszkac u mnie w przyszlosci, bo cytuje twoja matka by tylko u nas siedziala i nawet nie moglbym jej wyrzucic. zreszta ciagle robi dzwine aluzje do mojej rodziny, wszyscy mu przeszkadzaja mimo ze kazdy mu wchodzi do tylka. Pomijam juz nawet to ze oglada regularnie rokse i inne fajne strony. Az nagle teraz gdy ustalilam sama ze soba ze to KONIEC on nagle jest cudowny, slodki, czuly, kochajacy, i Co Wy na to? Co robic? Byl okropny przez 6 miesiecy nagle jest super...

Gość gość
każdy ma to na co się godzi. Więc widocznie pasuje ci to, skoro nadal jesteś z takim palantem zamiast wyslać go na drzewo :( Czemu dajesz sie tak poniżać????

mi się wydaje że to jakiś debil i raczej powinnaś go olać i poszukać normalniejszego

Gość gość
Nie pozwól się tak traktować, to Twoje życie i nikt go za Ciebie nie przeżyje, a czy nie szkoda czasu na bycie z takim człowiekiem? Przede wszystkim szanuj siebie!

Gość gość
koles ktory ogląda kurvy na roksie? :D NEVER wole byc sama hahahaha

Gość Ruda822
Ok ok ale co w zwiazku z tym, ze teraz jest od pewnego czasu mega dobry?

Gość Ruda822
Powiedzcie mi Skoro wczesniej byl dla mnie taki jak pisalam a teraz nagle od chyba miesiaca, jest taki jak chcialam zeby byl, cudowny, to moze cos w nim peklo, bo wczesniej nkie mogl zapomniec o swojej narzeczonej bylej, a teraz mnie pokochal, dlatego wczesniej byl taki a dzis kochajacy, co myslicie> glupoty gadam?